Новини

Мовна школа “Поліглот” вітає з Днем подяки та запрошує на навчання

26 Листопада 2015 1 816

У четвер 26 листопада американці відзначають щорічне свято День подяки.Традиція його святкування зародилася у 1621 році, коли перші європейські переселенці на північноамериканському континенті відзначили закінчення збору врожаю, зібраного після суворої зими.

– Понад 150 років після того, в 1789 році перший президент США Джордж Вашингтон оголосив День подяки національним святом. Загальнонаціональним воно стало тільки в 1863 році, коли президент Авраам Лінкольн оголосив днем святкування останній четвер листопада. День подяки прийнято відзначати у родинному колі. Родичі і друзі з’їжджаються зі всієї країни за спільний стіл з традиційними стравами. Серед них обов’язково є індичка в різних варіантах, в основному запечена і фарширована, а також журавлинний соус, начинка з сухариками зі спеціями, гарбузовий пиріг, різні підливки та ще багато чого іншого, – кажуть у школі.

– Хоча свято не відзначається в Україні на офіційному рівні, але сама суть свята є дуже актуальною. Кожного дня ми отримуємо допомогу від друзів, родичів, батьків, дітей; наші мрії здійснюються, ми радіємо різним подіям, але часто забуваємо дякувати за це. День подяки може стати хорошим стимулом бути вдячними за все, що ми отримуємо.  Користуючись нагодою, команда Поліглоту хотіла б подякувати всім, хто обрав нас. Ми всіх вас дуже цінуємо і вдячні за ваші старання, працю та вірність. Нехай ваш семестр закінчиться успішно, нехай все задумане здійсниться. Вдалого вам святкування і до зустрічі в "Поліглот", – розповідають викладачі школи.

Читайте також:

0 #