Новини

Літо в місті. Події та місця, які варто відвідати цим літом

9 Червня 2018 1 965

Обіцяємо доповнювати цей список, коли дізнаватимемося про нові події та можливості.


Червень


12 червня


Вистава "Косметика ворога" в Мукачеві

Час: 19:00

Місце: Мукачево, Закарпатський обласний державний драматичний театр, пл. Миру, 1

За п’єсою Амелі Нотомб.

В ролях:


13 червня


Вистава "Косметика ворога" в Ужгороді

Час: 19:00

Місце: Ужгород, Закарпатський обласний український музично-драматичний театр ім. братів Шерегіїв, вул. Л. Толстого, 12

За п’єсою Амелі Нотомб.

В ролях:


Макс Барських в Ужгороді

Час: 20:00

Місце: Ужгород, амфітеатр, вул. Орлина, 13

— Після наймасштабнішого у своїй кар’єрі шоу в столичному Палаці спорту і великого туру Україною, країнами СНД і Балтії Макс Барських повертається на сцену. Хіти з його золотого альбому "Тумани" завоювали радіо- і теле-хіт-паради не тільки в Україні, а й за її межами, зібравши сотні кавер-версій і мільйони переглядів на YouTube. Не пропустіть можливість побачити і почути наживо Макса у своєму місті, — кажуть організатори.


16-17 червня


Історична реконструкція весілля Ілони Зріні та Імре Текелі

Час: 11:00

Місце: Мукачево, замок "Паланок"

Весілля 39-річної Зріні та 25-річного Текелі відбулося в Паланку 15 червня 1682 року. За 8 днів гості з’їли 10 вгодованих биків, 36 телят, 20 свиней, 80 овець, чотирьох оленів, 10 косуль, шість диких кабанів, дві лані, 8 центнерів риби, 50 центнерів меду і цукру. Випили: 130 бочок червоного і 150 бочок білого вина, 40 бочок пива і 25 малих бочок польської горілки. Так описується в історичних джерелах весілля в замку Паланок. Подія, якій в цьому році виповниться 336 років.

Цього року істортична реконструкція триватиме 2 дні: 16 червня (субота). Церемонія вінчання, весілля, постріли з гармат, бої лицарів, середньовічні танці і музика, середньовічна кухня, ремісниче містечко тощо; 17 червня (неділя). Відтворення одного з штурмів замку Паланок.


22 червня


Відкритий Чемпіонат України з маунтинбайку в дисципліні даунхілл

Місце: Міжгірський район, с. Пилипець, Pylypets bike park

Змагання проводяться відповідно до правил Міжнародного союзу велосипедистів (UCI).


26 червня


Концерт "Время и Стекло" в Ужгороді

Час: 20:00

Місце: Ужгород, амфітеатр, вул. Орлина, 13

Время и Стекло – музичний проект, учасниками якого є Надя Дорофєєва та Позитив. Головні трендсеттери сучасного шоу-бізнесу, "Время и Стекло" створили себе і свій музичний стиль. Їхні ритми зводять з розуму мільйони шанувальників по всьому світу, модні look-и і танцювальні рухи копіюють, а кліпи наслідують.

Група була створена в 2010 році в рамках лейбла MOZGI Entertainment.


27 червня


Міський велозаїзд "Big City Ride"

Час: 19:00

Місце: Ужгород, Київська набережна, збір біля драмтеатру


28 червня


9-й Закарпатський Парад Наречених

Час: 12:00

Місце: Ужгород

Закарпатський Парад Наречених – видовищне свято, що проводиться до Дня молоді, і яке вже стало традиційною подію для нашого краю.


Runaway Brides

Час: 12:00

Місце: Ужгород, BodyZone, вул. Новака, 16

– Ти обираєш підбори або кросівки? Якщо твій вибір кросівки, то ти вже в нашій команді. Ми впевнені, що кросівки – це взуття, яка підійде під будь-який наряд, а тим більше під весільну сукню. "Наречена, що втекла" – це 500 метрів фан ран, позитивні емоції і круті фото, яким будуть заздрити всі твої подруги. Це свято, яке не можна пропустити. Сьогодні бігати – це модно. Носити кросівки під плаття – в тренді. Бути крутішою, аніж Джулія Робертс – реально. Кожна з вас може пробігти 500 метрів. Зі своїх причин або просто так. Діставай сукню, шнуруй кросівки і швидше реєструйся! Переможниця забігу отримає подарунковий сертифікат від BODYZONE. А ще кожна учасниця отримає приємний подарунок, який буде нагадувати про участь в фан рані, – кажуть організатори події BODYZONE.


Липень


7 липня


Kupala Fest у Воєводино

Час: 12:00 – 22:00

Місце: Перечинський р-н, с. Тур’я-Пасіка, Парк "Шенборна" та Воєводино

– Літо – у розпалі! І вже зовсім скоро наше улюблене свято у Воєводино – KUPALA Fest. Яскраве, цікаве і традиційно-сучасне. Купальські танці та драйвова музика, стрибки через вогнище і захопливе фаєр-шоу на воді, вінки із польових квітів та екзотичних рослин, традиційні українські ремесла та оригінальні майстер-класи. А ще – смачна їжа від кухарів, які добре знають свою справу, напої, спеціально розроблені для фестивалю, тематичні зони для відпочинку і чудовий купальський вечір. Ми сплели традиції і сучасність, склали цікаві заходи в одну яскраву мозаїку, додали різних барв у справжнє свято літа – KUPALA Fest, – кажуть у Воєводино.


9 липня


Вистава "Майстер і Маргарита"

Час: 19:00

Місце: Ужгород, Закарпатський обласний державний український музично-драматичний театр, вул. Л. Толстого, 12

– До роману "Майстер і Маргарита" можна ставитися по-різному: прочитати запоєм, замислюючись над смисловим навантаженням окремих епізодів, а можна просто вважати його фантастикою. Але, як би там не було, він як і раніше захоплює віртуозів театру, шанувальників книги і театралів. За словами режисера, впоратися з постановкою настільки неординарного твору, яким є "Майстер і Маргарита", було досить непросто. У цьому романі низка сюжетних ліній, безліч місць, де розгортаються події, велика кількість персонажів. В результаті виходить вистава про вибір, робити який одного разу доводиться кожному з нас. Три основні його теми нерозривно пов’язані між собою ідеєю необхідності виховання почуттів і марність людських зусиль, спрямованих на перебудову світу. Постановку дивишся на одному диханні. Взаємна гра світла, диму і музики в поєднанні зі звуковими ефектами і відмінно поставленими танцями воістину захоплює. Ну, а найбільш яскравою сценою, як і в самому романі, стане бал у сатани. Причому глядачів навіть запросять "взяти участь" у виставі, оголосивши, що вони – запрошені гості диявола і його королеви. На вас чекає прекрасний акторський склад, чия гра щоразу збирає повні зали шанувальників театрального мистецтва, – кажуть організатори.


12-14 липня


Music Avia Bike Ukraine 2018

Місце: Ужгород, стадіон "Авангард"


17 липня


Тиждень kmbs на Закарпатті

Місце: Ужгород

"Тиждень kmbs на Закарпатті" – потужна інтелектуальна ін`єкція для професійного та особистісного розвитку особистостей, що прагнуть якісних змін в собі, своїх компаніях та своєму регіоні.

"Тиждень kmbs на Закарпатті" – це 7 днів інтелектуальної напруги, що включають такі програми та події:


25 липня


Active Camp | Ворохта

– Останнім часом спортивний туризм набирає все більшої популярності. Active Camp – це одночасно і регулярні тренування, і активний відпочинок. За 6 днів ви можете не тільки відпочити, а й поліпшити стан здоров’я, схуднути і привести своє тіло до кращої форми, – розповідають організатори.

Active Camp для тебе якщо:

В програмі:


27 липня


ІІI-й Парад сажотрусів в Мукачеві

27 липня мукачівський сажотрус Берталон Товт, якого в народі називають Берті бачі (дядя Берті), святкує день народження. Містяни і гості вітають його і урочистою ходою, в тематичних костюмах під музику проходять вулицями міста до парку Перемоги, де святкування продовужеється.


29 липня


Ужгородська Регата 2018

Час: 18:00

"Ужгородська РЕГАТА" – веселе спортивне змагання, сплав по річці Уж на плавзасобах різної конструкції. Старт – пляж біля Підзамкового моста (правий берег). Фініш – за мостом Масарика, біля ресторану "Уж-Венеція" (лівий берег). До участі запрошуються будь-які не моторні плавальні засоби – човни, надувні човни, плоти і т.д. Вітаються саморобні конструкції, оригінальний декор і костюми. Кількість членів екіпажу не обмежена, але до фінішу "судно" повинно прийти з повним складом екіпажу.

"Ужгородська РЕГАТА" не обмежується тільки запливом. На фініші будуть проведені різні змагання та конкурси. Перша "Ужгородська РЕГАТА" відбулася 11 липня 2010 року.


Серпень


14 серпня


Без Обмежень у Мукачеві

Час: 19:00

Місце: Мукачево, МДУ

Без Обмежень "Without Limits" — український рок-гурт, що розпочав свою діяльність із Мукачева у 1999 році. Його лідером і вокалістом є Сергій Танчинець. У репертуарі гурту є пісні українською, а також англійською мовами.


17 серпня


Без Обмежень в Ужгороді

Час: 20:00

Місце: Ужгород, амфітеатр, вул. Орлина, 13

Без Обмежень "Without Limits" — український рок-гурт, що розпочав свою діяльність із Мукачева у 1999 році. Його лідером і вокалістом є Сергій Танчинець. У репертуарі гурту є пісні українською, а також англійською мовами.


23 серпня


Тіна Кароль в Ужгороді

Час: 20:30

Місце: Ужгород, амфітеатр, вул. Орлина, 13


24 серпня


5’nizza в Ужгородському замку

Час: 19:00

Місце: Ужгородський замок

— Єдиний концерт в Україні і не де-небудь, а в фортеці 15 сторіччя — Ужгородському замку. "5’nizza" — гурт із Харкова, що існував з 2000 по 2007 рік, у 2015 році відновив виступи. Завдяки своєму незвичному підходу до вигадування та виконання музики гурт здобув велику популярність у багатьох країнах Східної Європи, зокрема у Польщі, Росії та Болгарії. Пісні виконує переважно російською. За роки свого існування колектив записав три повноформатних студійних альбоми та багато пісень, які не були видані офіційно, — кажуть організатори.


25 серпня


Пинтя fest

Місце: Велятин, Теплі Води

Фестиваль, що допомагає зустріти друзів, поринути в неймовірний світ музики та великої торби вражень. Це свято музики та позитиву молоде, але вже дало про себе знати на всю Україну.

Цьогоріч запалюватимуть такі гурти, як O.Torvald, Антитіла, Papyllon, People Inside, Halflives та інші круті виконавці.


Varosh

0 #