Новини

Каріна Пфайфер та Нікіта Мойса з БЛІЦу танцюють в одній з найвідоміших танцювальних студій світу

7 Серпня 2018 2 045

«БЛІЦівці» пройшли відбір до американської команди Chapkis Dance Family. Попереду на них чекають танцювальні чемпіонати та навчання.

– Я полетіла в Америку, тому що хочу розвиватися тут. Chapkis Dance Family – це супер-популярна команда. Ми будемо навчатись у топових хореографів, а потім чекаємо на літній інтенсив, де за 4 дні нам проведуть 21 майстер-клас, – розповідає Каріна Пфайфер.

Команда Грега Чапкіса вже виборола 3 місце на престижному чемпіонаті World of Dance Finals. Зараз готуються до наступних змагань.

– Я усвідомлюю і бачу, що тут працюють зовсім не так як в Україні. Зараз я здобуваю найцінніший досвід. Ця поїздка є важливою ще й тому, що все чому зараз тут навчусь, я привезу у нашу студію «БЛІЦ». Планую зробити щось неймовірно сильне з нашими дітьми. Тому я готова працювати і працюю 24/7, – підсумувала дівчина.

Chapkis Dance Family – професійна танцювальна студія, заснована відомим танцівником Грегом Чапкісом у 2004 році. Переможці численних змагань, світових чемпіонатів, учасники відомих американських телешоу.

Varosh

0 #