Новини

Галина Ярцева та Альона Камінська можуть отримати звання “Почесний громадянин Ужгорода”

26 Серпня 2014 2 273

Про це каже в.о. міського голови Віктор Щадей. Він вніс кандидатури на присвоєння звання "Почесний громадянин м. Ужгород" через бажання вшанувати ужгородок, які самовіддано працюють на благо громади.

– Галина Ярцева – відома журналістка, яка стала ініціатором волонтерського руху допомоги нашим землякам в зоні АТО. Завдяки Галині десятки тисяч закарпатців отримали можливість допомогти солдатам, а тисячі наших військових отримали допомогу. Саме такі люди творять громаду, об’єднують нас в єдине ціле, запалюють в інших бажання не зупинятись і не здаватись.

Альона Камінська – хореограф, керівник студії сучасного танцю "Бліц" – все життя працює з молоддю. Завдяки їй сотні і сотні ужгородських дітей отримали можливість розвиватись і ставати кращими. Це справжній Педагог з великої літери, яка присвятила своє життя ужгородським дітям. Щодня вона працює з молоддю і дарує нам надію на наше нове покоління.

Я переконаний, що в нашому місті є десятки людей, які заслуговують на те, щоб називатись Почесними громадянами Ужгорода. Цього року я вирішив внести кандидатури цих двох ужгородок. Я гордий, що живу поруч з такими чудовими людьми. Звертаюсь до всіх жителів міста з проханням підтримати мою пропозицію. Їхній приклад надихає всіх нас робити добро і бути патріотами свого міста і своєї країни, – каже Віктор Щадей.

Звання "Почесний громадянин Ужгорода" щороку восени присвоюється міською радою напередодні святкування дня міста.

Фото: Сергій Денисенко та зі сторінки Фото патріота Ужгород

0 #