Новини

Фотошкола “Zoom”: навчання для початківців та профі

30 Жовтня 2016 3 103

Фотошкола для початківців розпочнеться в Ужгороді 2 листопада, а лекції для профі – 16-ого. Тож, щоб зареєструватися залишилося не так багато часу.

Фотошкола для початківців триватиме з 2 по 18 листопада. Родзинкою цьогорічного сезону стануть лекції "Zoom Pro".


– Кожному фотографу, не важливо початківцю чи професіоналу, хочеться досягнути успіху у власній справі. Проте навчання – це тернистий шлях, невід’ємну частину якого становлять промахи та помилки. Ви завжди можете читати купу літератури в інтернеті, вивчати роботу справжніх профі, просити поради у своїх друзів чи у мами (якій апріорі буде подобатися те, як ви гарно фотографуєте). Але набагато краще отримати коментарі від когось, хто пройшов весь цей довгий шлях та знає свою справу від "а" до "я".

Тому чекаємо на вас 16 листопада на заняттях "Zoom Pro" у фотошколі "Zoom". Саме для вас працюватимуть 6 лекторів-професіоналів, які підготували унікальні лекції, що допоможуть досягти нових вершин майстерності. За доступною ціною вдосконалюватимемо ваші вміння та навики, а також зламаємо стереотипи щодо фотографування. Відвідавши курс лекцій гарантуємо перехід на новий рівень у весільній фотографії. Додатковим, але не менш важливим, бонусом буде натхнення на весь наступний сезон, – каже керівник фотошколи "Zoom", Сергій Мазур.



– Активний весільний сезон позаду, але це не привід засмучуватися, адже є трохи вільного часу для творчого розвитку. Вважаю, що саме рутина створює перешкоди для вдосконалення, тому, як тільки є можливість, підкорюю невідомі до цього локації, реалізовую цікаві проекти та отримую новий досвід. 

Якщо ви завжди захоплювалися фотографією, то не втрачайте час, працюйте над собою уже сьогодні, а я зі свого боку завжди радий буду стати в нагоді. Тому, 16 та 17 листапада буду радий зустрітися з вами та поділитися нюансами і секретами "fine art фотографії" в рамках фотошколи "Zoom Pro", – розповідає керівник фотошколи "Zoom", Ігор Майхеркевич.


Зареєструватися на навчання можна за номером: 066 420 75 04.

Varosh

0 #