Новини

Explore Uzhhorod: унікальний проект від організації AIESEC

29 Січня 2014 2 334

Проект запланований з 10 лютого по 10 березня.

– Молодіжна організація AIESEC продовжує ламати кордони та зовсім скоро розпочне новий грандіозний проект під назвою "Explore Uzhhorod", який створений для популяризації нашого міста та загалом Закарпаття. Уявіть-но, незабаром до нас приїдуть волонтери з усіх куточків світу, щоб разом з нами відвідати дні закарпатської кухні, закарпатського танцю та ще безліч різних тематичних вечірок. Отож не вратачайте шанс зануритися в різноманітну культуру Закарпаття і не пропустіть цей унікальний проект, який розпочнеться вже у січні, – кажуть в AIESEC.

7 стажерів з різних країн світу отримають можливість жити в Ужгороді, отримають досвід закарпатського способу життя. Враження про все, що з ними відбуватиметься вони писатимуть в блозі, Twitter і Facebook та інших соціальних мережах. Як результат, реальна інформація про Ужгород буде креативно висвітлена в онлайні для промо міста.

Міжнародні волонтери також братимуть участь у Speaking Clubs та Country Days, щоб поділитися своїми культурами і дізнатися про Закарпаття більше.

Детальну інформацію шукайте за посиланням.

0 #