Мода - Архів

MediSkin: клініка апаратної косметології в Ужгороді та Хусті

6 Листопада 2017 7 516

МедіСкін – чи не найвідоміша клініка у галузі естетичної медицини на Закарпатті. Найновіше обладнання, високий рівень сервісу, провідна космецевтика DMK, Filorga, Is Clinical, Obagi та кваліфіковані лікарі.

Ми поспілкувалися із засновниками клініки та дізналися більше про її послуги, потреби ужгородців та унікальні процедури, які можна пройти в MediSkin.

– Наша клініка існує 4 роки. В Ужгороді ми розширилися у лютому 2017 року. Це був необхідний крок, адже ми бачили наскільки багато пацієнтів приїздить до нас у Хуст з Мукачева та Ужгорода, а отже зрозуміли, що тут будемо по-справжньому потрібні, – розповідають у клініці.

Всі послуги у MediSkin діляться на лікувальні та естетичні. Серед них лазерна епіляція, видалення судин, омолодження, лікування акне, корекція фігури, лікування пігментації, куперозу, ін’єкції краси, ударно-хвильова терапія, консультації спеціалістів, мікроблейдинг, медичний педикюр (подологія).

– Наша перевага у тому, що у виборі обладнання, процедур чи косметики для нашої клініки, ми керуємось принципом пазлів. Маючи проблему, до прикладу, акне, ми задаємо собі питання – що нам потрібно для отримання результату? Нам потрібен лазер, HydraFacial, а також формули у космецевтиці, такі як бензил пероксид, саліцилова кислота, топічні ретиноїди та інше. І так окремими пазликами формується картина, наш протокол лікування. В цьому і є наша перевага, – кажуть у MediSkin.

Ще однією беззаперечною перевагою клініки є апаратура. Вона абсолютно ідентична до тієї, що є у кращих клініках Європи. До слова, і клієнтів з сусідніх країни також чимало. У клініці це пояснюють тим, що якість обслуговування, апаратури та лікування тут на найвищому європейському рівні, а ціна подекуди у 10 разів нижча.

– Практично всі наші лікарі мали практику за кордоном. Не просто якусь суміжну, а саме практику роботи на конкретному обладнанні. До прикладу, в Німеччині – на тому устаткуванні, на якому ми працюємо тут і з тими лікарями, які його створили. Лікар, який спеціалізується на ін’єкціях, проходив практику в Мілані. Працював безпосередньо з італійськими пацієнтами. Інший лікар – працював та навчався у Словаччині і лише нещодавно повернувся до України. Більше того, ми не просто придбали обладнання, але й постійно на контакті з його розробниками. Наші побажання, прохання, протоколи, обов’язково враховують у модифікаціях та модернізації апаратури, – кажуть у клініці.

Унікальним у клініці є німецький апарат VisioFace. Він дозволяє не просто побачити проблеми шкіри, а й робить рекомендації щодо їх вирішення.

– Косметолог бачить обличчя клієнта так як звичайні люди бачать один одного. Апарат, в свою чергу, повністю сканує обличчя. При чому, з 3D-картою. Таким чином ми бачимо у відсотках глибину зморшки, рівень зволоження шкіри, на скільки в нанометрах збільшені пори. Це надзвичайний помічник для косметолога і просто знахідка для пацієнта, адже він практично повністю виключає людський фактор. VisioFace сам робить заключення та призначення. Це також виключає можливість неправильного призначення, якого так часто бояться люди, – розповідають у MediSkin.

У клініці також є найпопулярніший апаратний догляд серед голлівудських зірок – HydraFacial_MD. Це новітня методика в естетичній косметології, що делікатно очищає, зволожує і омолоджує шкіру. Під час такої процедури шкіра одночасно ефективно очищується під впливом вакууму і активно зволожується сироватками.

Клініка також пропонує своїм пацієнтам послуги діодного лазеру MeDioStar NeXT PRO, а це лазерна епіляція, лікування судинних патологій, терапія акне, видалення пігментних плям, омолодження та відбілювання шкіри. Нещодавно з’явився ще й апарат для лазерного шліфування шкіри.


Контакти:


На правах реклами

0 #