Мода - Архів

Людина та професія. Церемоніймейстер Маріанна Попелич

20 Липня 2018 3 239

Нова та дуже модна штучка усіх закарпатських весіль – виїзні церемонії. Ми дізнатися більше про професію церемоніймейстера, якими якостями повинен володіти ведучий весільних церемоній, це складно/просто. Говоримо з досвідченим весільним церемоніймейстером Маріанною Попелич.


Кілька фактів про Маріанну:


Далі – пряма мова.


Церемоніймейстер – хто це?


Ведуча весільної церемонії – це людина, в обов’язки якої входить не лише читання сценарію. Це, в першу чергу, помічник наречених, завдання якого відчути кожну пару та знайти підхід до них. Церемоніймейстер ні в якому разі не нав’язує свою думку, а тільки радить. Це режисер всього дійства, що планує церемонію до найменших дрібниць.


Церемоніймейстер – для чого?


Всі ми в дитинстві мріяли про казковий епізод, де батько веде доню в білосніжній сукні до альтанки, а маленькі дітки вистелюють стежку пелюстками троянд… Втілити це все в реальність – ось моя головна місія. І класно, коли цього хочуть і закохані пари: не традиційні виходи, щирі обітниці… Я за нестандартні весілля. Церемонія одруження – найромантичніша частина весілля, сповнена найчуттєвіших моментів та відвертих зізнань.


Власна весільна церемонія


Я добре її пам’ятаю. Це було круто, і я ні про що не хвилювалася. Ведучими весілля були Сергій Тракслер та Наталія Янцо. Це свято, яке точно запам’ятається на все життя. Чи змінила б я щось у церемонії? Ні, от єдине – додала б весільні обітниці. Це завжди дуже зворушливо. І своїм нареченим я часто про це говорю, не нав’язую, але раджу скласти їх самостійно. Якщо дівчата на це охоче пристають, то з хлопцями складніше (ред. – посміхається).


Свідченням успішної весільної церемонії для мене є…


…сльози гостей. Головне для ведучої церемонії – це те, що вона чує опісля. Лише тоді можна говорити про результат. Мені дуже приємно, коли після дійства підходять гості, батьки і дякують. Ще важливішими є відгуки наречених, особливо коли вони пишуть: «Все було так як ми мріяли».

Іванна Стець, Varosh

Фото: Карл Смутко

0 #