Мода - Архів

LIANA Jewelry: 5 кроків до успішного бренду прикрас

24 Липня 2018 2 059

Ми продовжуємо розповідати про закарпатців, які завдяки своїм талантам успішно створюють і розвивають власні бренди. Цього разу своїм досвідом з нами поділилась дизайнерка прикрас ручної роботи – Ліана Галстян. Далі – пряма мова.


1. Розвивай свої таланти. Ресурс в тобі


Я змалечку обожнювала створювати що-небудь своїми руками. Завжди щось вирізала, шила, вишивала. Потім дорослішала, і на хендмейд зовсім не було часу. Вступивши на 1-й курс почала шукати цікаві заняття, хотілось реалізовувати творчий потенціал. І я взялась за створення прикрас. Спочатку робила для себе, потім для подруг. Я бачила, що людям подобається. А за освітою я економіст-міжнародник.


2. Створи зразкову команду


Людина повинна постійно розвиватись. На кожному етапі я отримувала нові знайомства, проекти. Наступним етапом було відкриття шоу-руму. Я уявляла як туди будуть приходити люди, обиратимуть, примірятимуть прикраси, і просто приємно проводитимуть час за чашкою кави чи чаю. У шоу-румі я хотіла розмістити і майстерню, щоб клієнт міг подивитись на процес створення прикраси. Моя мрія здійснилась. Сьогодні у мене є куточок для творчості.

Спочатку я працювала одна. Потім зрозуміла, що знаннями потрібно ділитися. Зараз у мене є хай маленька, але дружня і професійна команда.

Окрема тема – фотосесії. Над ними працює велика кількість людей. Тільки якісна робота кожного з нас може забезпечити успішний результат.


3. Будь унікальним. Сформуй авторський стиль


Досі дуже багато людей пов’язують бісер з уроками трудового навчання. Нашою головною метою було зробити все для того, щоб зруйнувати це упередження. Я дуже довго шукала матеріали, форми, поєднання, які в результаті могли б дати бажаний результат. У цій справі потрібно не боятись експериментувати. У нашому шоу-румі клієнт може самостійно обирати матеріали: колір бісеру, розмір пір’я і т. д.

Щодо копіювання моїх робіт, то спочатку я дуже злилась і засмучувалась через це. Зараз знайшла позитивну сторону – я надихаю людей. Головне, аби це змушувало людей покращувати свій стиль, удосконалювати, а не сліпо повторювати.


4. Тільки якісні матеріали


Це дуже і дуже важливо. LIANA Jewelry – це матеріали класу «люкс». Ми прийшли до цього не відразу. Методом спроб та помилок я склала список кількох магазинів, звідки замовляю потрібне мені каміння, бісер, фурнітуру. Приємно братись за створення нової брошки чи сережок, коли працюєш з якісними матеріалами. З кожною новою роботою ми стаємо професійнішими.


5. Надихайся завжди і всюди


Всі ідеї літають у повітрі. От чесно. Головне вчасно їх зловити. А ще важливо вміти розділяти творчість і бізнес. Часто ми витрачаємо сили на побутові справи, а на натхнення і творчий процес їх не залишається. Мій рецепт – відпочинок, подорожі і нові досягнення в улюбленій справі.


Роздивитися та придбати прокраси LIANA Jewelry можна facebook, instagram та за адресою – Ужгород, вул. Швабська, 68.


Іванна Стець, Varosh

0 #