Мода - Архів

Вишукана пані з хусточкою: Лариса Липкань

7 Березня 2013 10 013

У людей, які знають Ларису достатньо давно і близько, ніколи не виникає проблем з подарунком, вона постійно щось колекціонує.

– Маю схильність до колекціонування. Коли вдома з’являється кілька однотипних чи одножанрових предметів, я їх збираю докупи, сортую, докуповую. Далі мою колекцію починають поповнювати друзі і всі, кому відомо про її існування, – каже Лариса.

Пані обожнює найрізноманітніші аксесуари, тому хустинок просто не могло не з’явитися у її гардеробі. Вона любить все яскраве, веселе і виразне. Утім, при цьому, має й багато класичних чорних суконь. Власне, їх і доповнює щоразу іншою кольоровою хусткою.

– Чому хустки? Важко пояснити. Пригадую, колись в дитинстві мріяла стати стюардесою. А їм так пасують хусточки! Може тому, – сміється Лариса.

Перша свідомо куплена косинка з’явилася у її гардеробі у студентські роки. Навіть пам’ятає де, коли і з ким її купила. Якось гуляли з подругою містом і натрапили на одну крамницю, а там – вони. Подружка Люба придбала рожеву з квітковим орнаментом, а Лариса – коричневу з великим фіолетовим виноградом.

 

 

– Для мене хустки – як фото. Вони зберігають пам’ять і нагадують про якісь особливі події, людей, обставини, емоції. Їх можна переглядати, як альбом, і подумки повертатися в минуле, – замріяно веде Лариса.

У найближчих планах журналістки – започаткування традиції привезення хустинок з подорожей. Кілька іноземок вже є: з Португалії, Франції і Швейцарії. Коли Лариса вдягає їх, то наче опиняється в іншій країні, відчуває її аромат та атмосферу.

   

– Зараз у моїй колекції більше півсотні хусток. Зберігаю їх у двох великих коробках. Хочу купити глибокий прозорий ящик, щоб пришвидшити пошук у моменти нагальної необхідності. Дорогі брендові хустки тримаю у спеціальних коробках, в яких їх запаковували в магазині, – роз’яснює жінка.

Також Лариса завважує, що робота на телебаченні диктує свої правила і у кадрі краще виглядає шовк, атлас. Тому шифонові хустинки пані залишає лише для повсякденного носіння, хоча й любить їх не менше.

  

– Телепроект «Депутат», який виходить на 21-му каналі вже більше року, вимагає строгого ділового дрес-коду. Інтерв’ю ми записуємо у сесійних залах на робочому місці того чи іншого народного обранця. Для того, щоб додати родзинки програмі, я вирішила, що у ведучої щоразу повинна бути інша хустинка. Десь після виходу 5-ї передачі телеглядачі задумку помітили і почали питати не про те, з ким розмовлятиму наступного разу, а яка на мені буде хустинка. З того часу моя колекція ще більш активно почала поповнюватися презентами, – з посмішкою розповідає Лариса.

Хустки вона вважає чудовим та яскравим аксесуаром, який завжди помічають оточуючі. Тому радить жінкам не залишати поза увагою хустинки та експериментувати. Що ж до чоловіків, то хай і вони частіше дарують нам шовкові хустки – їх забагато не буває.

 

Фокус:

Лариса Липкань – журналіст, редактор, автор і ведуча телепроектів «Клатч», «Моя справа», «Депутат», «Формула успіху (Один день)» на ТРК «Даніо». Прес-секретар Закарпатської обласної організації «Фронт Змін».

Улюблений колір – щороку різний, наразі зелений.

Музика, яка найчастіше звучить в авто: «Друга ріка», «Gibonni», «Chris Rea», «Вівальді».

Улюблені письменники – М. Булгаков, Т. Драйзер, Л. Денисенко.

Захоплення – подорожі, колекціонування, handmade.

Улюблений напій – кава.

Росана Бісьмак, спеціально для Varosh.com.ua

Фото: Сергій Мазур

0 #