Мода - Архів

5 фешн-еккаунтів у Instagram від співачки Йолки

14 Лютого 2013 4 699

Єлизвета Іванців – яскрава ІТ-girl, чиї «луки» якщо не наважуються наслідувати повністю, то принаймні адаптують та цитують доволі часто. Спеціально для проекту Varosh Ліза назвала п’ять своїх улюблених модних Instagram-еккаунтів, які періодично переглядає для натхнення.

Почнемо з цитати: «Чим далі, тим частіше думаю, що слово «ніколи» все ж потрібно уникати. Я реально бачила людей, які прекрасно, дуже іронічно та достойно носять леопардові прінти або, до прикладу, золоті лосини. Скажімо, я не можу терпіти пайетки, однак українська дизайнерка Лілія Літковська зробила для мене розкішну сукню для «Негромкого концерта» і я забрала свої слова назад. Інша справа, що слід звикнути до думки, що конкретно мені не все личить. Тож, якщо коротко сформулювати, що для мене табу – то це речі, які роблять мене широкою и короткою. Але єдине безапеляційне та принципове табу – я не ношу хутро».

Еккаунт телеведучої та журналістки Евеліни Хромченко (Instagram нікнейм– evelinakhromchenko):

«Вона завжди говорить по ділу. Майстерно дає влучні коментарі та ідеально виглядає. Ділиться в Instagram гарними речами. Перфектний вихователь».

Еккаунт англійського дизайнера Олександра Макквіна (Instagram нікнейм – worldmcqueen), який покінчив з життя у 2010 році:

«Просто дивитися і отримувати естетичне задоволення. Це для мене як Instagram-музей».

Еккаунт дуету молодих російських дизайнерів Bohemique:

«Милуватися тим, чого ніколи сама не одягну. Жіночність у чистому вигляді».

Еккаунт провідної селебріті-стилістки з Нью-Йорка June Ambrose (Instagram нікнейм – Juneаmbrose),

«Дуже весела та життєрадісна американська стилістка. У достатній мірі наділена самоіронією, що я дуже ціную в людях. Мені імпонує її стиль, і не лише одягу, а життя в цілому, особливо ставлення до сім’ї дітей».

Вікторія Рижова спеціально для Varosh.com.ua

0 #