Life

У пошуках найсмачнішої піци в Мукачеві: З+2. Частина І

9 Квітня 2013 30 033

Наші редакційні роздуми та суперечки з приводу того, чому ж мукачівці так люблять піцу, обернулися оглядом закладів міста, де готують справжню італійську національну страву. Як виявилося, це не тільки піцерії.

До нашої редакційної п’ятірки потрапили також 2 ресторани. Заклади зі списку ми оголошуватимемо почергово. Між тим, хотіли б завчасно наголосити, що в Мукачеві дуже важко знайти саме несмачну піцу. Ми ж виокремили місця, де вона нам сподобалася найбільше. Тобто не картайте нас за вибір, він ґрунтується на суб’єктивних реакціях смакових рецепторів нашої редакції.

Отже, перший учасник нашої п’ятірки – одна з найновіших піцерій міста Greenwich, яка відкрилася наприкінці листопада минулого року в найбільшому спальному мікрорайоні міста «Росвигово».

Якщо вам здається, що ви вже десь чули про заклад з подібною назвою в Мукачеві, то ви не помилилися: нещодавно ми писали про лаунж-бар Greenwich. Обидва заклади, хай і різні, є так би мовити, родичами.

Розповісти про піцерію усе нам зголосилася її керуюча Кароліна. У підсумку, ми сформували і 5 причин, чому ваш вибір має зупинитися саме на піцерії Greenwich.

Заклад розрахований на 42 посадкових місця. Раніше тут був молодіжний бар, але якщо буквально, то від нього залишилися тільки шпалери – в бантик. Усе решту – переобладнали.

Зокрема, з’явилася дитяча ігрова кімната з купою іграшок та цілодобовими мультиками. І ось вам перша причина завітати сюди усією сім’єю.

«Зараз ми готуємо понад 20 різновидів піц – на тоненькому тісті, як того вимагають італійські гурмани. Плануємо ще більше. Але вже зараз постійно запроваджуємо новинки. Це заслуга наших кухарів, які постійно експериментують та шукають нові ексклюзивні рецепти піц», – каже Кароліна. І це друга причина. Хоча, слід додати, що кожен з відвідувачів може за сам поекспериментувати з компонентами та винайти власну піцу з оригінальною назвою. До речі, якщо ви схочете її з’їсти подалі від очей інших відвідувачів, то до ваших послуг окремий міні-бенкетний зал.

Третє причина – у розмірі. Піци, звичайно ж. Тільки тут ми змогли замовити італійську національну страву діаметром 60 см. Уявляєте? Так, вона здоровенна, точніше сімейна.

Попри це, її, ретельно запаковану, ладні доставити вам безкоштовно у будь-яку точку Мукачева менш як за 30 хвилин. «Коли нема багато замовлень, то і швидше – до 20 хвилин», – додає Кароліна. Телефонувати треба за номером 093 22 44 888 або 066 74 39 077. При чому доставляють навіть одну піцу. Ну і це четверта причина.

І п’ята причина наостанок, чим здивують вас у піцерії Greenwich – так це ресторанне обслуговування та якісний бар, включно з дуже пристойною винною картою, елітними напоями та десертами.

Нам порадили скуштувати фірмову піцу Greenwich, Фруті де маре з морепродуктами, Квадро формаджі, Сенапе, а також нам дуже сподобалася Вегетаріана.

Ціни на піцу коливаються від 13 гривень за саму маленьку та просту до 144 гривень за 60-сантиметрову піцу Greenwich.

Адреса піцерії: Мукачево, вул.Карпенка-Карого, 24 а
Режим роботи: понеділок – п’ятниця: 8.00 – 22.00, субота – неділя: 10.00 – 22.00
Замовлення піци за телефоном: 093 22 44 888, 066 74 39 077

Антон Савченко, Varosh.com.ua

Фото Олега Григор’єва

0 #