Life

Модний лаунж, караоке та боулінг у Хусті: комплекс VIP відкрив розважальну зону

26 Травня 2014 14 962

Вона органічно доповнюється трьома зручними та розлогими терасами, готелем, рестораном, дитячим майданчиком, банею та SPA-салоном.

Насправді, комплекс VIP за 9 років існування вже встиг стати улюбленим місцем відпочинку в Хусті для місцевих, гостей міста й численних туристів.

У ресторані пригощають закарпатською та європейською кухнею, і залюбки влаштують вам свято на 120 чоловік – весілля, день народження чи ще щось, вирішувати уже вам. У тому числі на виїзді, тобто кетерінг.

Радимо особливу увагу звернути на закуски холодного копчення. Роблять самі. Пробували. Дуже смачно. А також гриль та WOK-меню.

Щороку команда поварів комплексу проходить стажування – чи у запрошених експертів на базі власної кухні, чи їде до столиці або закордон. Відтак, постійно оновлюється меню й організовують гастрономічні дні.

Готель розрахований на 22 номери від “економ” до класу “люкс” та цінами від 200 до 490 гривень за добу.

У SPA-салоні є неймовірно великий перелік перукарських, косметологічних та оздоровчих послуг. Про цей заклад комплексу VIP варто підготувати окремий огляд, що ми і зробимо. Жінки будуть в захваті;)

Поруч з салоном краси є також компактна російська баня з басейном та з окремою зоною відпочинку з більярдом на другому поверсі.

І нарешті тераси. Їх є аж 3, відтак зможете обрати, де зручніше – відразу перед рестораном, дещо лівіше, або правіше.

Тут особливо затишно обідати. Хоча ні, у будь-який час доби, коли на дворі тепло.

Ось так ми швиденько проглянули усі заклади, якими заманював відвідувачів комплекс VIP останні 9 років, а тепер перейдемо до новинок – розважальної зони, яка поєднує стильний лаунж, караоке та сучасний боулінг. Почнемо з останнього.

До ваших послуг 4 доріжки та все необхідне екіпірування: взуття, шкарпетки, кулі та інструктор. А також – приємні сюрпризи, як то призи за страйки, компліменти для затятих гравців та дружніх компаній. Також готуйтесь до участі в турнірах, скажімо, чемпіонаті Хуста, або етапу першості Закарпаття.

Відразу поряд з боулінгом – лаунж на 60 посадкових місць з дуже зручними диванами та м’якенькими подушками, сценою для живих виступів артистів та діджеїв, “зарядженим” баром та розлогим танцювальним майданчиком.

Щотижня саме тут проходитимуть тематичні вечірки, модні покази та презентації коктейлів. А також караоке.

У закладі обіцяють запрошувати не тільки місцевих артистів, а й з-за меж Закарпаття, можливо, навіть з-за кордону, це ж близько.

З неділі до четверга розважальна зона комплексу VIP працює з 12.00 до 01.00 ночі, а у вихідні – до 4 ранку.

Попри цілу низку послуг, комплекс є доволі компактним та розташований, фактично, у самісінькому центрі Хуста – 10 км від курорту “Шаян” та 3 км від унікальної Долини Нарцисів. Авто зможете залишити на паркові, яка розрахована на 30 з хвостиком авто.

Контактні телефони:

Varosh

Фото: Олександр Смутко

0 #