Life

Leader Language School: мовна школа в Ужгороді

22 Жовтня 2017 3 645

Нещодавно в оновленому форматі та новому приміщенні запрацювала мовна школа Leader Language School. Тут можна вивчити англійську, німецьку та угорську мови. Ми поспілкувалися з її засновниками Юлією та Юрієм та дізналися про те, в чому ж її особливість та унікальність.

– Наша мовна школа особлива тим, що ми намагаємося її зробити максимально комфортною: ми вкладаємо душу та велику любов у свою справу. Для нас дуже важливо, аби, окрім вивчення мови, людині також завжди хотілося приходити на уроки, аби учні відчували себе як удома. Що ж до самого навчального матеріалу, то ми його подаємо через незвичні матеріали, книги, ігри, – каже Юлія.

У Leader Language School є як індивідуальні, так і групові заняття; курси іноземних мов для дітей і дорослих ; рівні навчання від Elementary (A1-A2) до Advanced (C1); ранкові та вечірні заняття; підготовка до вступу в університет; підготовка до здачі екзаменів з угорської мови.

– Кожен із нас має не лише досвід викладання, а й проживання за кордоном у мовному середовищі. Маємо професійні зв’язки за кордоном. Максимальний акцент на уроках ми робимо на розмовах та мовній практиці: спілкуємося, прослуховуємо аудіофайли, дивимося відео. Таким чином учні звикають не лише до вимови викладача, а й до того як говорять безпосередньо носії мови, – розповідає Юрій.

У мовній школі кажуть, що головні їхні переваги – це досвідчені викладачі; доступні ціни; сучасні методи та засоби навчання; збалансоване поєднання лексичних та граматичних тем для отримання розмовних навичок; підручники з актуальними темами та сучасною повсякденною лексикою; забезпечення книгами та матеріалами для навчання; швидке подолання мовного бар’єру.

– Для нас дуже важлива якість роботи, адже Leader Language School – це наша сімейна справа. Я – викладач англійської, Юрій – німецької. І кожен з цих напрямків ми робимо максимально продумано та добре. Ще один з важливих акцентів – наш викладач угорської має саме угорську філологічну освіту. Найчастіше в школах викладають угорську просто носії мови, які не мають відповідної фахової підготовки. А це дуже важливий момент. Різниця у тому, що філолог пояснить, чому потрібно говорити так чи інакше, а не філолог скаже: “Бо так вони говорять”, – розповідає Юлія.

Зараз в школі завершують облаштування кабінету, в якому проходитимуть перегляди фільмів іноземною мовою, а також зустрічі з носіями мови. Тож незабаром, окрім уроків, сюди можна буде прийти і на більш неформальні події.

– Окрім комунікативної методики ми велику увагу приділяємо і граматиці, адже важливо, аби студенти не просто інтуїтивно розмовляли і використовувати якісь мовленнєві форми та звороти, але й розуміли, чому слід говорити саме так, а не інакше. Але одразу зауважу, що боятися слова “граматика” не слід, ми її пояснюємо через надзвичайно прості схеми, життєві ситуації та досвід, кумедні приклади, – каже Юрій.

У Leader Language School пояснують, що їхня місія навчити розмовляти іноземними мовами, відкрити більше можливостей для досягнення цілей і мрій, а також зробити життя простішим та цікавішим.


Контакти:


На правах реклами

Фото: Карл Смутко

0 #