Життя

Funky Lounge на Швабській: усі свої

26 Листопада 2013 11 677

Нова реінкарнація легендарного місця на Швабській, де впродовж багатьох років влаштовували pre-party та камерні тематичні вечірки, повернулося – на цей раз під назвою Funky Lounge.

Закладом керують дві молоді дівчини – Катерина Яцола та Лєна Стегура, які раніше працювали у сфері обслуговування та зрештою наважилися на рішучий крок.

– Нам хотілося зробити місце, яке б за атмосферою нагадувало Peach Pit з серіалу Беверлі Хіллз або кав’ярню Central Perk з сіткому "Друзі" – тобто заклад, де персонал завжди один і той самий, знає поіменно більшість клієнтів, завдяки чому наші гості тут ніколи не почуватимуться самотніми, навіть якщо прийдуть без компанії. Саме для досягнення такого ефекту, ми окрім адміністрування та менеджерської роботи, самі обслуговуємо клієнтів, щоб не переживати за рівень обслуговування та вивчати побажання і зауваження наших відвідувачів.

Ми бачимо цей заклад як мультифункціональний – проектор та розташування м’яких частин дозволяє ввечері перетворювати простір на кінозал, а вдень – випити кави та перекусити.

Щоп’ятниці та щосуботи у Funky Lounge грає діжей, а заклад трансформується у коктейль-бар та pre-party кафе. Строкаті деталі інтер’єру, яскраві сукні-форми офіціанток, коктейлі, які світяться та миготять – ключові візуальні елементи, які пояснюють слово Funky у назві.

Барна карта окрім класичних коктейлів включає у себе спеціальні пропозиції, розроблені барменом закладу. Сміливі комбінації на кшталт базиліка з буряком або папріки з малиновим джемом у напоях вже встигли оцінити постійні відвідувачі Funky Lounge.

Оскільки заклад орієнтований на молодь, цінова політика доволі помірна, а бізнес-ланч можна з’їсти за 28 гривень.

Найпопулярніші позиції в меню – італійські чіабатти, лаваші, легкі салати та пасти.

– Наша головна мета – зробити так, щоб Funky Lounge був живим місцем, де нашим гостям добре і в будні, і у вихідні, і вдень і ввечері. Оскільки локація дозволяє, ми разом з UTC займаємося музичним наповненням закладу та плануємо серію невеликих "домашніх" вечірок.

Спільно з Андрієм Марікуцою ми влаштовуємо тематичні кінопокази, які регулярно збирають повний зал.

Ми завжди прислухаємося до побажань наших гостей, коригуємо меню під їхні смаки, продумуємо тематичне наповнення закладу з урахуванням їх побажань. Ми докладаємо зусиль,щоб нашим відвідувачам настільки ж подобалося відпочивати у нас, як подобається нам для них працювати.

Varosh

Фото: Микола Романовський

0 #