Life

Estet Hall в Ужгороді та Мукачеві: професійний центр краси і лазерної косметології

20 Жовтня 2017 6 068

Індустрія краси – одна зі світових сфер, що найбільш стрімко розвиваються. Прогресивні новітні технології здатні призупинити ознаки старіння та суттєво покращити зовнішній вигляд людини. Погодьтеся, вже сьогодні визначити вік доглянутої жінки майже неможливо. Виглядати молодо і ефектно завдяки сучасній косметології не складає надмірних труднощів, однак важливо знайти хорошу клініку і професійних спеціалістів, яким можна довірити свою зовнішність і здоров’я.

Серед закладів такого спрямування гарно зарекомендував себе професійний центр краси і лазерної косметології Estet Hall. Філії цієї компанії діють у кількох містах України. Два роки центр працює в Мукачеві, а з весни цього року послуги Естетхолу стали доступними і мешканцям Ужгорода.

Докладніше про центр, процедури та відгуки клієнтів розповіли власниці закладу Тетяна Паніна та Яна Рознер.

Яна: Ми з Тетяною не корінні закарпатки. Обидві з Миколаєва. Там багато років працювали у сфері краси і косметології. Сюди я переїхала кілька років тому. Працювала візажистом-косметологом, бо добре знаю цю сферу, постійно їжджу в різні регіони на підвищення кваліфікації. Якось на одному із семінарів зустрілася з давньою подругою і землячкою Тетяною та запросила її в гості. Тоді й вирішили спробувати відкрити Estet Hall в Мукачеві. Я побачила, що ринок апаратної косметології тут дуже слабкий, а попит є. Жінкам на різні апаратні процедури доводилося їздити до столиці чи навіть закордон. У Тетяни є досвід відкриття та співпраці з центрами Laser Hall, Estet Hall в Миколаєві, Херсоні та Києві, тож ми взялися за цю справу і тут.

Тетяна: Мої салони в Україні направлені саме на апаратну косметологію. На Закарпаття ми привезли ліцензійне обладнання, з яким вже працювали, знаємо його, випробували і перевірили. Ключовими факторами у роботі визначаю дотримання всіх стандартів якості, безпеку і ефективність. Ми знайшли хороших медиків-дерматологів, узгодили з ними роботу по сумісництву, отримали всі дозволи і ліцензії.

Яна: Комплекс послуг, який ми надаємо клієнтам, стосується різних сфер краси і догляду за тілом.

Лазерна епіляція – найефективніший і безпечний метод видалення небажаного волосся на обличчі і тілі. Сеанси проводяться за допомогою новітнього сертифікованого апарату – діодного лазера, мають стійкий та тривалий ефект.

Лазерне видалення судин, папілом, бородавок. Процедура безпечна і безболісна, проводиться після професійної медичної діагностики та з дотриманням всіх умов гігієни.

Лазерний карбоновий пілінг – це інноваційний спосіб очищення і омолодження шкіри. Справляє лікувальний ефект для тіла.

Карбоксимаска – наша новинка, яка підкорила клієнтів, оскільки за умови комплексного курсу є альтернативою ін’єкційним методикам. Спеціальні речовини маски вступають в реакцію і глибоко живлять шкіру. Результат помітний вже після першої процедури, а по закінченні курсу це рівний колір і текстура обличчя, ефект ліфтингу, боротьба з фотостарінням, зникнення прищів, зміцнення м’язів та зниження ступеня прояву зморшок.

Плазмоліфтинг – сучасна процедура “краси” з неймовірним омолоджуючим ефектом. В її основі закладено використання власної плазми крові. Процедури спрямовані на лікування облисіння і результати доводять ефективність цього методу.

Видалення тату і татуажу. Також затребувана процедура в наш час. Проводиться за допомогою новітнього обладнання і допомагає позбутися неякісно зроблених тату або тих, що вже набридли.

Чистка обличчя – ультразвукова, механічна та комбінована.

Корекція вікових змін, розгладжування зморшок за допомогою батоксу та диспорту, безопераційна контурна пластика. Процедури проводить відомий на Закарпатті професійний пластичний хірург Олександр Карпінський. Він же займається ін’єкціями краси за допомогою гіалуронової кислоти.

Мікроблейдинг – мануальний татуаж брів у ручній техніці 6D. Безпечний, естетичний і тривалий метод корекції брів за допомогою натуральних препаратів, що не шкодять здоров’ю і природно виводяться з організму. Крім того, не так давно з’явилася послуга нарощування вій, про яку попросили наші клієнти.

Найближчим часом запроваджуємо новинку: хочемо презентувати апарат “Altera Systems”. Це найновіша ультразвукова методика омолодження і ліфтингу обличчя, яка практично є альтернативою хірургічній підтяжці з тривалою реабілітацією. Процедура проводиться один раз на два роки. Коштує недешево, тому готові радитися, розповідати клієнтам про переваги і в разі достатньої кількості охочих її пройти, привеземо апарат на Закарпаття.

Тетяна: Хоча ми працюємо виключно з професійними лікарями, маємо всі ліцензії та проходимо відповідні перевірки, ми слідкуємо за постійним фаховим ростом персоналу. А тому медики регулярно відвідують лекції, семінари та майстер-класи провідних дерматологів, косметологів та пластичних хірургів України і зарубіжжя. Можемо запевнити наших клієнтів, що їхня краса і здоров’я – у надійних руках професіоналів.

Яна: Хочу зробити комплімент красуням. Оскільки я не корінна закарпатка, то можу порівняти жінок із Заходу і тих, що живуть на Півдні України. Мене вражаєте, наскільки вони вміють себе подати, прикрасити. Вони стильні, з гарним смаком, люблять догляд за собою. Однак ставляться з певним острахом до прогресивних методик, прислухаються до відгуків більш сміливіших подруг. Вважаю, що іспит ми успішно пройшли, оскільки перші клієнтки Естет Холу залишилися з нами, привели і далі приводять своїх знайомих. Це і є головною оцінкою нашої роботи.

Тетяна: Ми прискіпливі до деталей. Працюємо тільки з високоякісними косметичними і анестезійними препаратами. Звертаємо увагу на те, щоб сенси проходили у естетичній, зручній, привітній і затишній атмосфері. Нашим першим і постійним клієнтам пропонуємо гнучку систему знижок, безкоштовними є консультації з майстрами і лікарями. Ви завжди отримаєте приємні бонуси, якщо замовите дві і більше процедур, якщо прийдете з подругою чи завітаєте до нас напередодні свята. Ми пропонуємо бездоганний сервіс і професійну турботу про вашу красу. Будемо раді бачити вас у наших центрах.


Контакти:


На правах реклами

Фото: Андрій Кирилюк

0 #