Життя

Stas Twee: Чому саме він?

2 Квітня 2013 7 295

Раді представити вам людину, яка стане нашим гостем на другій презентаційній вечірці від Varosh.

Знайомтесь, це Стас. Він – DJ. Зовсім незабаром ексклюзивний сет в його виконанні можна буде почути наживо в Мукачеві.

Наш вибір був завчасним і невипадковим. Хоча ви, мабуть, здогадалися.

Stas Twee не просто чарівний та харизматичний хлопець, який встиг наробити галасу серед вродливих столичних дівчат. Він ще й один з найвідоміших dj-їв Києва.

Всерйоз усе почалося в 2010 році, коли Стас зустрів нашу гарну знайому – ошатну Katro Zauber. За 2 роки вони разом, назвавшись Ginger Duet, влаштували купу драйвових та концептуальних вечірок – Bizarre Friday в «Короли и Капуста», Twee Disco в Xlib club і M.O.D.A. в Crystal hall, їздили на гастролі країною, найчастіше до Одеси, а також співпрацювали з модними брендами – Louis Vuitton, Litkovskaya, Cult Fashion Group.

Останні півроку Stas Twee – самостійний артист, якого все більше помітно у fashion-індустрії. До діджея звертаються за саундтреками до показів відомі українські дизайнери та музичним настроєм модні бренди.

Саме Stas Twee першим записав компіляцію для лейбла Manufactory і слідом саундрек до показу в рамках весняних Kiev Fashion Day для шведського бренду Cheap Monday.

На десятиріччя легендарного модного глянцю L’OFFICIEL гостей тішив музичними десертами також Stas Twee – легко та невимушено.

У вересні минулого року київський бутик CHANEL запросив Стаса супроводжувати святкування 3-річчя своїм спеціальним dj-сетом, за що отримав рекордну кількість компліментів гостей з Києва, Москви та Парижа.

Однією з останніх творчих подій для артиста стала робота з міжнародним брендом L’UVE дизайнера Валерії Ковальської, для якого Stas Twee записав саундтрек до показу на New-York Fashion Week.

А також – виступ на презентаційній вечірці Vogue Ukraine.

А ще, аби вже «добити» цю тему, Стас ділив пульт і сцену з такими виконавцями як Pete Doherty, Hercules & Love Affair, Kim Ann Foxman, Ben Westbeech, Ali Love, Lifelike, MUNK, Ben Mono, Leo Zero, Mercury, Doc Daneeka, Medlar, Tesla Boy, On The Go, Mujuice, Kazaky, Steve Edwards, Funkstar De Luxe, Louie Austen.

Круто? Уявіть, як буде круто на вечірці за участі нашого героя.

Коли і де саме, та як на неї можна буде потрапити – вже незабаром. Як і справжня весна)

А поки – музика.

0 #