Культура

Wild Wild FEST: все про драйвовий музично-велосипедний фестиваль

24 Липня 2016 3 414

5-7 серпня краще забронювати у своєму графіку заздалегідь, бо кращого місця, ніж Лумшори у ці дні годі й шукати. Саме тут пройде музично-велосипедний фестиваль Wild Wild FEST, про який ми розпитали головну організаторку події Віту Мунчак.

— Чим буде особливий цьогорічний фест?

— Цього року на фестивалі виступить більше 25 музичних колективів, в тому числі такі відомі виконавці як ТНМК та Pianoboy. Ми підготували насичену денну програму, адже захід орієнтований на учасників, котрі втомились від міського життя і готові втекти на природу, при цьому ще й якісно та активно відпочити. Масштаби цьогорічного фестивалю значно більші, територія адаптована до великої кількості людей, а програма — насичена. Учасники будуть мати, чим зайнятися протягом усіх днів фесту.

— Як вдалося зробити такий лайн-ап?

— Фестивальне літо України переповнене потужними виконавцями, тому довелось вишукувати гурт за гуртом, який би вписався у лумшорські пейзажі. Ми робили акцент на якісних молодих гуртах, які професійно грають саме під час живих виступів. Увесь лайн-ап це не просто якісна музика, а й наші товариші, однодумці і люди, котрим дуже подобається Закарпаття. Цього року ми запросили також легендарних українських хедлайнерів, тому приводів, щоб відвідати фест стало значно більше.

— Чого, окрім музики, ще слід чекати відвідувачам?

— Учасників чекає йога, айкідо, фітнес, квіткові майстер-класи, велосипедні спуски з Полонини Руної, велопрогулянки, стрільба з луку та багато іншого. На території буде розміщено кілька лаунж-зон, дитяча локація, гастрономічний ряд, кемпінги та санітарні вузли. Це перший музично-велосипедний фестиваль в Україні. Список учасників велосипедного спуску формуватиметься заздалегідь та під час фесту. Це буде масовий організований суперспуск.

— Коли та де можна придбати квитки?

— Передпродаж квитків триває до 31 липня. В Ужгороді це магазин "ЙоЙ", кафе "Гориціана", паб "Еган"; в Мукачеві — студія свят "Мохіто". Вартість квитків за передпродажем: 3 доби —300 гривень, 1 доба —150 гривень. Також квитки можна буде придбати безпосередньо на фестивалі. Вони коштуватимуть 350 та 200 гривень відповідно.

Varosh

0 #