Культура

Весільна виставка My Wedding Day: останні приготування

25 Лютого 2015 2 861

За кілька днів, а саме 28 лютого та 1 березня, у Мукачеві пройде перша грандіозна весільна виставка на Закарпатті.

Детальну її програму можна прочитати тут.

Ми ж напередодні масштабного дійства поспілкувалися з головною організаторкою My Wedding Day та кількома учасниками виставки. Далі пряма мова.


Наталія Янцо:

– Ми встигли навіть більше, ніж очікували. Хоча, робота в останні дні йде повним ходом, але ми дотримуємось чіткого таймінг плану. Чи я планувала, що захід вийде настільки масштабним? Я ніколи не відчуваю масштабів того, що планую, але завжди наші проекти виходять дійсно класними, і головне, що на наступний рік ми ми маємо ще більші плани.

Звісно, хвилювання є. Мандраж, безсонні ночі, але це все є нормальним явищем, коли береш на себе таку відповідальність. Що ж до самого процесу підготовки, то спочатку важко було донести до учасників виставки, що їм це потрібно, і що в світовій практиці виставки дають, як розвиток, так і хороші продажі своїх послуг.

Найбільшим "обломом" для нас став нестабільний курс до долару. Прайс участі у виставці ми заклали ще в жовтні. Звичайно, що ціни з того часу зросли як за виставкову площу, так і за поліграфію, яка виробляється для виставки, але ми прийняли рішення не піднімати ціни і залишити все так як є. Так, ми собі зашкодили, бо "зайшли у мінус", але моя команда налаштовано позитивно. Вони вчаться мислити так як я – усе, що робить – на краще.

Ще мене трохи здивували наречені. Коли ми запустили акцію "Весілля в подарунок", то думали, що за це будуть боротитися. Але ні, – люди думають, що такого падарунку просто бути не може або, що все вже куплено і домовлено. Мені прикро, що люди у наш час не вміють довірять по-справжньому.

Шкода, що багато наречених втратили свій шанс зекономити кошти, отримати чарівне європейське весілля, команду справжніх професіоналів. Мабуть, це єдине , що мене засмутило. А загалом я дуже задоволена своєю командою та процесом, адже це наша робота – організація та планування. Люблю всіх, – каже засновниця "Майстерні Свят" та організаторка виставки Наталія Янцо.


Гурт "Триставісім":

– Ми неодноразово виступали на весіллях і грали на них свою власну музику – ту саму, що граємо і на фестивалях України та Європи. Людям подобалося і нам було це в задоволення. Вдавалося відтворити, так би мовити, атмосферу яскравого драйвового рок-концерту прямо на весіллі. І ми не проти це повторити. Вважаємо, що музика має лунати там, де її хочуть почути, і саме тому не бачимо ніяких перепон для того, щоб разом із фестивальними та клубними концертами робити виступи на весіллях.

За допомогою цього заходу хочемо донести нашу музику до більшої аудиторії. Плануємо представити унікальний український музичний продукт створений на Закарпатті. Вважаємо, що подібні заходи потрібні, адже тут люди мають можливість побачити, що нового та сучасного можна влаштувати в себе на весіллі, а також уявити власне весілля в контексті світових тенденцій, – кажуть музиканти з гурту "Триставісім".


Роксолана Новак:

– Перш за все, ми очікуємо на феєричну, грандіозну подію у весільній індустрії. Тому, як без нас? Ми не могли не підтримати і не долучитись. Досі нічого подібного на Закарпатті не проводилося, тому, думаю, що це чудова нагода для молодят, які готуються до особливого свята. Адже саме тут можна буде обрати для себе кращих з кращих у весільній сфері

Особисто ми представимо на виставці усі наші сьогоднішні можливості: від суконь до флористики. Для нас підготовка триває і досі, адже працюємо над новою вечірньо-весільною колекцією, яка готується спеціально для демонстрації на весільній виставці.

На мою думку, в такий не простий для нашої країни час, подібні заходи особливо потрібні, адже життя триває, і наші хлопці на передовій щодня борються за те, щоб ми могли спокійно жити. Адже, діти і у війну народжувались, і люди і у війну одружувались…

Тому ласкаво просимо наших шанувальників і не тільки, ознайомитись з нею 28 лютого о 15.00 год. на фешн-показі від бренду "Roksolana Novak" Любимо всіх і з нетерпінням чекаємо, – розповідає Роксолана Новак.


Тамара Готра:

– Останнім часом, регіональні виставки звелися до формату типового закарпатського ярмарку із ганебними синіми наметами, вином "Ізабелла" та шашликом із мачки. Тому ключову роль у нашому бажанні спробувати себе на першій весільній виставці, відіграв організатор – "Майстерня Свят". Ми довірилися професіоналам – і не помилилися. Сподіваюсь, рівень підготовки до виставки, задасть тон усім подібним заходам і на майбутнє. Тим більше – у нас, на Закарпатті, є що показати та є чим похвалитися!

Що стосується "УнгварЪского" – то ми вперше беремо участь у подібному заході, тож для нас це невідомий і через те, ще цікавіший процес.

Гадаю подібні виставки на користь усім – і тим, хто надає послуги, і кінцевому споживачу. Для перших – це можливість проявити себе та представити сформований пакетний продукт, а для других – можливість зазирнути за лаштунки процесу підготовки весілля та спланувати власне свято якнайкраще, – каже ресторатор Тамара Готра.


Гурт "Ватага":

– Ми радо прийняли запрошення виступити на цьому заході!

Чи потрібні такі заходи? Питати, певно, треба у людей, які прийдуть туди, як учасники і як відвідувачі. А ми будемо, як завжди, створювати настрій!

Зіграємо свої найкращі хіти.

Чекаємо на зустріч у суботу, – кажуть музиканти з гурту "Ватага".


Mazur&Mayherkevych photographers:

– My wedding day – це весільна виставка, на якій будуть представлені майже всі топові представники весільної індустрії не тільки Закарпаття, а напевно усієї західної України. Тому вона не могла пройти без нашої участі. На ній ми хочемо представити наші роботи, нові проекти, і взагалі дати людям "пощупати" все те, над чим ми так плідно працюємо.

Процес підготовки для нас був не дуже легким, ми поклали собі за ціль зробити щось круте, тому недоспаних ночей було дуже багато, кожна деталь була продумана. Нам хотілося передати повністю атмосферу і нашого внутрішнього стану і взагалі світогляду, ось чому ми зробили саме такий стенд.

На виставці буде представлений наш новий проект, який має назву ambrela. Саме так – амбрела, це наше закарпатське слово, яке означає «парасоля». Написали ми його також по-закарпатськи, а не англійською.

Ambrela – це креативна дизайнерська група, яка по-новому дивиться на створення весільних образів, весільної флористики, весільної поліграфії і т д.

Я гадаю, що такого типу заходи необхідні для розуміння рівня роботи тих чи інших компаній, деякі з людей, я думаю, взагалі будуть шоковані, що все так можна зробити… Ось для чого My Wedding Day – саме для людей, а не для компаній, які працюють в весільний сфері, – кажуть фотографи Сергій Мазур та Ігор Майхеркевич.

Росана Бісьмак, Varosh

0 #