Культура

Fire Life Fest: фестиваль вогняного мистецтва та шоу-програм в Ужгороді

13 Квітня 2016 1 717

2 та 3 травня Ужгород палатиме — у доброму сенсі. В місті проведуть перший фестиваль вогняного мистецтва.

Організатори події розповіли нам, чого слід чекати від них.


Мартин Ірина, організатор фестивалю

Ідея створення фестивалю з’явилася ще два роки тому, але якось був не той час. За цей період було продумано різні ідеї, сценарії, плани, і, нарешті, ми наважилися реалізувати проект цієї весни. Так склалося, що саме на ці дати припадає 5-річчя нашого колективу, і ми вирішили, що буде дуже символічно організувати таку подію в ці дні. 

На фестивалі діятимуть два ярмарки: хендмейду та ярмарок реквізиту. І, звичайно, буде можливість смачно перекусити протягом двох днів. Ця подія — це по-справжньому новий формат та стиль фестивалю. Уявіть, що ви потрапили на два дні на шоу "Україна має талант", але це все відбувається тут, поряд. Навіть не потрібно нікуди їхати. Тут кожен знайде щось цікаве саме для себе.



Програму фестивалю ми поділили на три частини:

Музичні учасники шоу: гурти Johnny Rides, Kasiopea, Чаламада. За вечірки відповідатимуть TranceCarpathiArts та Chicarrones Shator.


Кочут Юрій, організатор фестивалю

Цей фестиваль буде цікавим для тих, хто хоче побачити щось нове. Впевнений, що для багатьох людей він стане точкою відліку нового етапу в житті, так як це було колись у мене. На Fire Life Fest буде цікаво фаєрщикам-професіоналам і фаєрщикам-початківцям. Це буде фаєр-комуна, якийсь паралельний світ, в якому кожному глядачу сподобається. У нас є сторінка фестивалю в Instagram, на якій можна побачити яскраві фото і відео учасників. Плюс, можна легко перейти на їхні профілі і віртуально познайомитись із цікавими особистостями. Підписуйтесь і слідкуйте за всіма новинами.



Катерина Дмитрощук, організатор фестивалю

Хочу запевнити у тому, що цей фестиваль, найвидовищніше дійство, яке могло трапитись на Закарпатті. В ужгородців є можливість побачити безліч різних артистів в одному місці. Спробувати щось зовсім нове для себе, відчути себе підкорювачем вогню та стати частиною великої вогняної сім’ї.  

Безперервне поєднання екстріму, магії та позитивного настрою. Fire Life Fest — створять просто жагучу атмосферу.


Деталі на сайті, а також у facebook та vk.


Varosh

0 #