Ідеї

Ужгородський фотограф Томі Бодов показав місто та жінок поза часом

11 Березня 2017 5 700

До Міжнародного жіночого свята відомий ужгородський фотограф Томі Бодов зробив оригінальний подарунок представницям прекрасної статі.

8 березня на своїй робочій сторінці у Facebook він представив фотопроект "Поза часом". На чорно-білих світлинах позують вродливі сучасні жінки у старовинних образах у найрізноманітніших локаціях Ужгорода. Тільки окремі деталі, як от сучасний автомобіль, паркан чи вивіска на магазині, видають час створення фото. Попри це автору вдалося занурити глядача в атмосферу стародавнього міста.

Моделями у проекті виступили 12 ужгородок. Усі вони – представниці різних професій і кожна успішна у своїй сфері. Є тут дизайнери, лікар, освітянка, журналістка, політик, громадський діяч, менеджер готельного бізнесу. Відтак, у фотосесіях, що відбувалися впродовж кількох місяців, взяли участь: Інга Волошина-Андрашко, Галина Ярцева, Марина Федчик, Оксана Василян, Ольга Качмар, Наталія Гілецька, Ірина Шевчук, Катерина Табакович, Наталія Шимон, Надія Попадюк, Тетяна Веклинець, Антоніна Літак.

Для більшості жінок костюми створювала дизайнер Оксана Василян, інші самотужки збирали власний образ. Над мейк-апом трудилися Олена Шипович та Алла Лишак.

Точно відповідати якійсь певній епосі автор не ставив за мету.

– Проект не претендує на детальне історичне відтворення якогось конкретного часу. Я лише хотів показати вроду жінки сучасної і у минулому. Об’єднати їх в одній роботі. А заодно показати красу і неповторність старовинного Ужгорода, який ми сьогодні нещадно втрачаємо , – прокоментував Томі Бодов.

Varosh

0 #