Ідеї

У “VIP Lounge” представили суші-меню

3 Червня 2015 6 416

В комплексі, що знаходиться у Хусті на вулиці Петенька, 5, з'явилася новинка. Цього разу заклад тішитиме своїх шанувальників смачними суші.

У меню наразі є суші з вугрем, лососем та тигровими креветками. Сашимі з вугрем, лососем, копченим лососем та креветками. А також роли: "Філаделфія з лососем", "Філаделфія з копченим лососем", "Червоний дракон", "Зелений дракон", "Зелений дракон вегетаріанський", "Золотий дракон", "Каліфорнія з вугрем в ікрі", "Каліфорнія з копченим лососем в ікрі", "Теплий рол з лососем".

– Ми подумали і вирішили, а чому б і ні? Адже тематичні дні з суші у нашому закладі ми вже практикували і вони проходили дуже добре. Наші гості з великим інтересом і апетитом зустрічали такі наші ідеї. Насправді ж ми дуже любимо виклики і тому часто вводимо різноманітні новинки до нашого ресторану. Тим паче, що у нас є хороша та просунута команда, яка з величезним ентузіазмом береться за нові ідеї. У такому разі успіх гарантований. Перша причина через яку ми вирішили наважитися на такий крок – в Хусті в жодному закладі не готують суші. По-друге, дуже рідко де ці страви справді смачні. І, по-третє, ми й самі дуже любимо ласувати такою їжею, – кажуть у VIP Lounge

У закладі розповідають, що головний акцент роблять на якісних продуктих та невеликому і доступному меню. До слова, кухар, що готуватиме для відвідувачів ці страви, родом з Кореї, а нещодавно повернувся з Грузії, де відкривав суші-ресторан преміум-класу. 

Varosh

0 #