Ідеї

Освіта: в Ужгороді на базі ТК “БеркутБуд” відкрився навчальний центр для студентів

26 Квітня 2016 2 940

Тут вони безкоштовно отримують знання за європейськими стандартами торгових мереж із подальшою можливістю працевлаштування.

Ідея Навчального центру належить директору торгівельного комплексу "БеркутБуд" Андрію Сугаю. Підприємство впродовж 28 років динамічно працює на Закарпатті, є лідером галузі з гуртового і роздрібного продажу будматеріалів та регулярно потребує фахівців нового покоління, які б володіли сучасними стандартами торгових мереж.

На жаль, українські вузи не випускають спеціалістів, готових негайно влитися в робочий процес. Для навчання новачка потрібен час, який не кожна бізнес-структура може дозволити. От на "Беркуті" і вирішили шукати кадри в студентському середовищі й готувати молоду, ефективну та амбітну команду, яка задасть нові стандарти обслуговування у Закарпатській області.

Навчання безкоштовне і проводиться за кількома напрямами: продаж, постачання, логістика, маркетинг. Студенти мають можливість освоїти програму 1С: Підприємство 8.3, основи маркетингу, бізнес-процеси тощо.

Перші пробні місяці навчання перевершили очікування. Кращі студенти успішно склали тести, пройшли стажування і отримали офіційну роботу. А Наталія Ільков навіть встигла зробити кар’єру – від менеджера зі збуту в магазині до менеджера маркетингового відділу, і зараз вже сама навчає нових студентів.

Проходять навчання та покращують свою кваліфікацію не тільки новачки, а й працівники з досвідом роботи на "БеркутБуді".

Лекції у Навчальному центрі готують як працівники фірми, так кваліфіковані викладачі або ж представники компаній-партнерів.

– Програма побудована нами таким чином, що охоплює практично всі напрями діяльності підприємства, незалежно від того, на яку посаду претендує студент. Саме тому лекції читають різні спеціалісти: юрист, бухгалтер, ІТ-спеціаліст, маркетолог тощо. Все залежить від теми заняття, – розповіла заступник начальника відділу маркетингу Євгенія Повх.

"БеркутБуд" вже уклав договори з кількома українськими університетами про співпрацю та проходження виробничої практики на базі підприємства.

Навчальний центр виконує ряд соціальних функцій: підвищує кваліфікацію студентів, адже випускників ніхто не хоче брати на роботу через засвоєну теорію, часто далеку від сучасних реалій та практичного життя. На "БеркутБуді" ж їм подають інформацію, яка згодиться на будь-якому підприємстві. Студенти Навчального центру отримують робоче місце відразу по закінченні університету, що покращує показник працевлаштування випускників. Також підприємство сприяє поверненню молоді в рідні місця. Студенти з інших районів краю забезпечуються роботою за місцем проживання, а з віддалених регіонів держави – повертаються додому і сприяють розвитку Закарпатської області.


Довідково:

"БеркутБуд" – найстарша та найбільша (9 магазинів-складів по всій області та гуртово-логістичний склад) на Закарпатті мережа з продажу будматеріалів. Лідер галузі на Закарпатті, офіційний представник або дистриб’ютор 27 найкращих українських та європейських виробників будівельних матеріалів. Має власну дилерську мережу по області (241 магазин-партнер).


Резюме та короткі мотиваційні листи можна надсилати на адресу: personal@berkut.info

Контакти:


0 #