Ідеї

Новорічні фотозони: куди піти на святкову фотосесію

3 Грудня 2016 16 802

Це запитання ставить собі багато з вас – як і ми. І цьогоріч вибір дуже великий. Якщо минулого року фотозон було 3-4, то зараз їх з десяток. Ми обрали 9 з них – про які знаємо – ділимося з вами усією інформацією.


"Сreative Studio" в Ужгороді


– Цього року я хотіла створити не просто гарну і стильну фотозону, але й затишну та креативну. Не хотілося чогось банального, тому вирішила поєднати вишукані речі – гарний диван, підсвічники, вишукані деталі, а також елементи з екостилем – дерев’яні стіни, мох і зелень. Я дуже щаслива, що втілала цю ідею в реальність, тут слова зайві – треба дивитися фото, – каже Крістіна Дубина.

Компанія співпрацює з кількома фотографами, у кожного з нихх свої ціни на послуги:

У всіх цінах враховано і ціну за оренду фотозони. Ви можете обрати собі будь-якого іншого фотографа, тоді платите лише за оренду фотозони – 200 грн, а з ним самостійно домовляєтеся про його ціну. Фотосесія триває до години.

Запис за телефоном: 095 67 24 865.


Фотостудія "Zoom" в Ужгороді


– Новорічна фотосесія – це неймовірна можливість зберегти найяскравіші моменти життя не тільки в душі та пам’яті, але і на фото. Пам’ятаєте наші минулорічні фотосети? Цього року ми готуємось здивувати вас ще більше. З 1 грудня фотостудія "Zoom" запрошує всіх поринути у світ казкового дитинства та відвідати нашу новорічну студію. На вас чекає – святковий настрій, команда професіоналів з понад 4-річним досвідом проведення фотосесій, якісні фотографії, зручний графік роботи фотостудії, індивідуальний підхід до кожного клієнта, швидка видача матеріалу (до 2 днів), – кажуть у фотостудії Zoom.

Над оформленням працювали дизайнери Ambrela, деякі елементи декору від BE CREATIVE DECOR та магазину "Bogart".

Ціни на фотосесії:

Запис за телефоном: 095 1888 511.


"ASTACHOVA&ZIMOKOSOVA" в Ужгороді


– Представляємо вашій увазі затишну і красиву фотозоні, де на вас чекають: професійний фотограф, індивідуальний підхід з використанням зимових святкових декорацій, які можуть змінюватися, в залежності від бажання, 25-30 фото з детальною обробкою + всі вдалі кадри на носії (DVD-диски, флешки – на ваш розсуд). Ми доповнимо ваші образи зимовими аксесуарами. А наших найменших гостей чекає приємний сюрприз – тематичні костюми. Проявіть свої щирі почуття і емоції, освіжіть в пам’яті приємні моменти ваших взаємин, і фотозйомка буде дуже ніжною і чуттєвою. Приходьте – і якісні фотознімки від творчої лабораторії ASTACHOVA & ZIMOKOSOVA будуть радувати вас багато років, – кажуть у студії.

Вартість фотосесії 500 грн.

Запис за телефонами: 050 672 62 00, 097 683 27 26.


Фотостудія "KAZKA" в Ужгороді


– Хочете поринути в атмосферу казки? Хочете відчути наближення свят та Нового року? Тоді вам точно до нас! За чашкою запашного чаю можна буде пофотографуватись, поспілкуватись з фотографами, придбати сертифікат на фотосесію зі знижкою в подарунок. Окрім того, ми підготували для вас неймовірні сюрпризи та розіграші, – кажуть у фотостудії.

– Окрім позитивних емоцій та новорічного настрою, які ми даруватимемо людям, ми вирішили зробити наш проект благодійним. Частину від вартості фотосесії та сертифікату ми використаємо на закупівлю найнеобхідніших речей для учнів Перехрестівської школи-інтернат, що на Виноградівщині, де навчаються діти-сироти та діти із затримкою психічного розвитку. Тому, фотографуючись у нас, ви зможете допомогти тим, хто цього потребує. Давайте творити казку разом, – розповідають організатори.

Для вас працюватимуть Наталія Боднар та George Savka.

Вартість фотосесії – 400 гривень за 30 хвилин зйомки та 50 оброблених та ретушованих фото.

Запис за телефоном: 099 331 94 40.


Фотостудія "Home" в Ужгороді


У студії представлено 2 фотозони. Новорічна та з різдвяною стилістикою.

Вартість фотосесій:

Запис за телефоном: (099) 905 16 83.


"Країна свят" у Мукачеві


Новорічна фотозона знаходиться в офісі "Країни Свят" за адресою вул. Недецеї, 30, у студії "Аpriori".

Вартість новорічної фотосесії – 400 грн, в ціну входить 10 фотографій в електронному вигляді, за бажанням можна замовити і додаткові фотографії.

Запис за телефоном: 095 940 30 03.


Фотостудія "Знято" у Мукачеві


– Ми хотіли поєднати вінтажний стиль із домашньою обстановкою, щоб люди у нас відчували себе як удома, розслабились, і просто відпочивали після важкого робочого дня. Думаємо, що нам вдалося, бо як дорослі, так і діти, приходячи до нас, поводять себе дуже вільно, граються, не комплексують і щиро посміхаються, – розповідають у студії.

Вартість:

Запис: (050) 821-39-01, (098) 813-46-64.


Dream Day event studio

– Dream Day event studio щиро запрошує всіх відчути по-справжньому зимовий настрій на нашій новорічній фотозоні. Ми доклали безліч зусиль, аби створити для вас затишну, теплу та по-новорічному казкову атмосферу. Не пропустіть унікальної можливості закарбувати безцінні посмішки ваших рідних та близьких! Обираючи нас, ви отримуєте неповторний сервіс, команду професійних фотографів (Олег Опаранюк та Тарас Вовчин), зручний для вас графік, швидкий та якісний матеріал. Окрема подяка магазину "Bogart" за елементи декору, – кажуть у студії.

Ціни на фотосесії:

Запис: 099 295 11 33; 067 312 88 83.


Студія свят Gentlemen


–Коли свято наближається, перед быльшыстю з нас постає вибір. Щоб ви не вибирали, ми створили дві найкращі фотозони, кардинально різні, але святкові та затишні. Підніміть настрій собі та рідним, запишіться на новорічну фотосесію. Отримайте набагато більше, ніж ви очікуєте, – кажуть у студії.

Фотографи: Юрій Кіфор та Паша Товтин.

Ціна: 600 грн за 15 оброблених фотографій, всі інші відфотографовані з кольорокорекцією та 5 надрукованих фото. 

Запис: 095 486 93 35.


Varosh

0 #