Ідеї

Інсталяція, графіка, архітектура, веб-дизайн: в Ужгороді розпочинаються навчальні курси

12 Серпня 2016 4 517

Творчі курси проходитимуть на базі центру розвитку та мистецтв "Небо", що на Швабській, 15.

– Такого ще не було, але такого завжди хотілося – вперше у нашому місті стартують потужні курси – справжнісінький рай для творчих людей у центрі розвитку та мистецтв "Небо". Мріяли про вільне володіння фотошопом? Втомились шукати ідеальну листівку для коханої людини? Десятки скетчубків так і лежать недоторканні у вашій шафі? Ми допоможемо вам з усім! Ми навчимо вас втілювати найшаленіші творчі ідеї в інсталяції чи графіці, робити неперевершені фотографії та затьмарювати усіх обізнаністю в архітектурі. Ми відчиняємо двері до мистецтва у всіх його виявах. Тож, welcome, – кажуть у центрі розвитку та мистецтв "Небо".


Настя:

– Цієї осені на тебе чекає захоплюючий курс графіки! Чому захоплюючий? Бо відбуватиметься він у вигляді інтенсивів, де ми з тобою поринатимемо у графіку з головою. Цікаві історії, маленькі хитрощі, безліч практики та багато іншого я підготувала саме для тебе. Окрім цього курсу, наприкінці серпня я запрошую тебе взяти участь у створенні яскравої інсталяції власноруч. Приходь, буде творчо!


Діма:

– Фотографія – це моє життя. З її допомогою можна показати людину та світ з іншого ракурсу. Можу з упевненістю сказати, що фотографія – це справжнє мистецтво, яке має свої тонкощі та секрети. І цього серпня я із задоволенням поділюся ними з вами, аби кожен зміг відтворювати світ так, як він його бачить.


Влад:

– Кожен мріє створювати щось своє та унікальне. Ліногравюра дозволяє це робити, водночас розслабляє та надихає. Каліграфія взагалі може вважатися своєрідною медитацією. Саме цим відчуттям спокою та творчості я і хочу з вами поділитися на своїх майстер-класах.


Дар’я:

– Не можете відірватися від канапи, або змусити себе вивчати фотошоп? Приходьте до мене – замотивую по самі не можу. Розповім на власному досвіді, поясню на якравих прикладах як давати прочухана лінощам і почати малювати, заповняти скетчбуки. Допоможу розібратися у тому незрозумілому фотошопі, інтерфейс якого вас завжди лякав… І пропоную ще одну авантюру, давайте навчимося малювати замальовки з людей за хвилину, хоча чому за хвилину? За десять секунд! Ви скажете мені – нереально. А я вам скажу – спробуйте!


Свєта:

– Завжди мріяв пов’язати своє життя з чимось креативним та сучасним? Тоді веб-дизайн – це те, що тобі потрібно! Це ідеальна можливість використовувати не тільки творчу частину тебе, а й логіку. І усе, створене тобою буде жити в сучасному просторі.


Центр розвитку та мистецтв проводить курси з:

Кількість місць обмежена.



Varosh

0 #