Ідеї

5 вправ на кожен день для бездоганної форми

28 Травня 2013 9 733

Літо вже за три дні. А отже й привід привести себе до бездоганної форми, удвічі потужніший.

Та й що літо? Гарно виглядати потрібно завжди. Принаймні, прагнути до цього і працювати.

Чарівна Ілона Палфі – танцівниця з чималим досвідом, фітнес-інструктор та власниця студії танцю "Сказка", поділилася п’ятіркою вправ, що дозволять бути у прекрасній фізичній формі. Далі пряма мова.

Вправа І

Перша вправа на прес. Вона дуже проста і її можуть робити усі, незалежно від комплекції та віку. Піднімаємо ноги, руки в сторони. Вирівнюємо ніжки, але не ставимо їх на підлогу.

Потім підтягуємо до себе і знову вирівнюємо. Важливо намагатися підтягнути ноги максимально до грудей. І потім розкрити корпус.

Вправа ІІ

Далі працюємо над ногами. Піднімаємо їх на 90 градусів. Слідкуємо за тим, аби коліна були рівними, носочки витягнуті від себе.

По черзі закриваємо праву ногу і ліву. При цьому коліна мають бути разом.

Вправа ІІІ

Попрацюємо над грудним відділом. Я пропоную вам досить незвичне віджимання і навіть не зовсім віджимання. Ми будемо одночасно опускати обидва ліктя вниз, а потім підніматися наверх.

Досить складна вправа, але її ефект вартий того, аби її практикувати.

Вправа ІV

Ще трохи вправ на прес, але не звичайних, а таких, де б працювали й інші м’язи. У цій працюватиме грудний відділ, прес та ноги.

Упор лежачи. Підтягуємо ногу до себе і витягуємо назад на 45 градусів. Чергуємо праву та ліву ногу.

Вправа V

Завершувати усі фізичні навантаження потрібно розтяжкою, аби привести м’язи у розслаблений стан. Для цього сідаємо на підлогу, ноги витягуємо вперед, потім один носочок витягуємо на себе і відкриваємо вперед.

Те саме робимо й з іншою ногою.

Ці вправи дозволять вам не лише прокинутися і підбадьоритися, а й бути у хорошій формі та добре себе почувати.

Varosh.com.ua

Фото: Андрій Кирилюк

0 #