Новини

Гурт “ATMASFERA” презентував нове відео “На глибині” зняте в Норвегії та на Драгобраті

7 Березня 2017 1 932

Нова робота найкращим чином візуалізує ідею не тільки цього окремого синглу, але і всієї творчості гурту.

– В цьому житті все змінюється так швидко, що не встигаєш збагнути цих змін. Ми ніби спостерігаємо через вікно десь усередині себе, як життя проноситься повз нас. І з’являється природне бажання затриматись хоч на мить, заплющити очі й зануритись в інший світ, – пояснюють ідею нової роботи учасники гурту ATMASFERA.

Зйомки кліпу "На глибині" проходили в Норвегії під час традиційного Mantra diving туру гурту в листопаді та в Україні на Драгобраті – у січні. Засніжені Карпати і сонячні кадри з Драгобрату дуже освіжили кліп і додали йому певних важливих рис монументальності і епічності.


Довідково:

ATMASFERA – це унікальний український гурт, який грає у стилі Indie Yoga music. Слово "атма" з мови санскрит перекладається як "особа" , а слово "сфера" описує те, що цю особу оточує. Тому творчість гурту зосереджена навколо внутрішнього світу людини, її глибинних переживань і почуттів.

Це мультиінструментальний колектив, який винайшов нове унікальне звучання, поєднуючи інструменти з усього світу – флейту, клавішні, акустичну гітару, електрогітару, бас-гітару, мандоліну, домбру, бузукі, дарбуку, різноманітні перкусії, електронні барабани, арфу, саксонетт, дзвіночки, кльокеншпіль, фісгармонь та інші предмети, з яких можна видобути звук.


Varosh

0 #