Життя

Салон “SVITLO”: для красивих та функціональних рішень

4 Квітня 2018 3 178

Сучасне інтер’єрне освітлення – вже не просто побутова необхідність. Це складова загальної концепції дизайну, частина просторової атмосфери, ціла філософія.

Світло в приміщенні впливає на настрій і самопочуття людини, супроводжує, веде, розставляє акценти. Воно вимагає мудрого підходу. Адже за допомогою освітлення можна візуально наповнити, збагатити простий інтер’єр, а можна безпощадно зіпсувати найдорожчий ремонт.

В ужгородському салоні "SVITLO" знають всі нюанси та допоможуть розібратися в тонкощах непростої справи.

– Головна особливість нашого шоу-руму полягає у тому, що ми демонструємо різноманітні варіанти освітлення, підказуємо оригінальні ідеї, допомагаємо грамотно підкреслити архітектурні форми і наповнити простір світлом. Для нас важливо, щоб люди мали можливість використати різні варіанти подачі освітлення, зорієнтувалися у пропозиціях та визначилися з покупкою, яка буде для них найкращим варіантом, – розповідає власниця шоу-руму Наталія Падучак.

Якщо ви доволі давно робили ремонт чи займалися будівництвом, то здивуєтеся, наскільки стрімко всього за кілька років розвинулася ця сфера. Ергономіка, енергоефективність та функціональність вміло балансують із формами, кольорами, температурою та емоційністю.

– Я багато років працюю у цій сфері. До того ж, продовжую справу, якою займався ще батько. Регулярно відвідую спеціалізовані виставки у Європі та в курсі всіх сучасних тенденцій в індустрії світла, тож можу надати кваліфіковану інформацію будь-якого характеру. Ми співпрацюємо з архітекторами, дизайнерами інтер’єрів та радимо свої нюанси стосовно якомога вигіднішого використати освітлення, – підкреслює власниця салону. – За допомогою зору людина сприймає 80% інформації. Важливо використати світло якомога ефективніше, дозволити допомогти створити відповідну атмосферу, настрій, налаштувати на діловий лад чи романтику.

Роль світла важко переоцінити. Воно допомагає продавати (бутики, магазини, шоу-руми, БЦ), годувати (ресторани, кафе, нічні клуби) і довше залишатися на робочому місці. Адже за допомогою світла можна зробити у магазині одяг чи аксесуари більш привабливими для покупця, викликати апетит у відвідувача ресторану, підсилити релакс клієнта SPA-салону.

Шоу-рум "SVITLO" співпрацює з більш ніж 1000 фабриками по всьому світу. Окрім України, це Польща, Італія, Австрія, Бельгія, Швеція та інші європейські країни. Уся продукція якісна і надійна, перевірена часом і великою кількістю постійних клієнтів. Серед брендів відомі назви: "Eglo", "Azzardo", "Leds-C4", "Ideal Lux", "Deltalight", "SLV", "Maytoni".

– У нашому салоні можуть підібрати та грамотно розставити освітлення в інтер’єрі будь-якого дизайну і складності та на будь-який бюджет. При потребі можемо звернутися напряму до фабрики та замовити індивідуальний проект. Їхні майстри залюбки відгукнуться на цікаву ідею і будуть раді виготовити ексклюзив – немає нічого неможливого, усі будуть раді співпраці, – запевняє Наталія.

Світло трансформує простір, наповнює приміщення емоціями. Тож нехай ці емоції будуть тільки приємними!


Контакти:


На правах реклами

0 #