Життя

Clever Gym – твій асистент здорового способу життя

6 Березня 2019 4 312

В Ужгороді відкрився інноваційний фітнес-центр Clever Gym. До послуг відвідувачів – найсучасніше професійне спортивне обладнання італійської компанії Teсhnogym. Зокрема, остання лінійка тренажерів, випущена наприкінці минулого року.

Високий рівень функціональності фактично робить тренажер особистим віртуальним тренером спортсмена. Інноваційні додатки зберігають та аналізують дані клієнта, контролюють тренування, прогрес, дають рекомендації щодо типів вправ та навантажень, дозволяють займатися спортом без відриву від роботи та соціального життя.

Головна задача фітнес-центру Clever Gym – спрямованість на результат. Це підтримка фізичної форми, відновлення після тривалих пауз у тренуваннях, перенесених травм, а також професійна підготовка спортсменів (у тому числі бодібілдерів) до участі в змаганнях та показових виступах.

Артем Мелкумян, співвласник Clever Gym: Ми пропонуємо найкраще, що зараз є на ринку спортивних товарів. У розпорядженні клієнтів нашого фітнес-центру – ультрасучасні інноваційні продукти, створені за безпосередньої участі досвідчених спортсменів та медиків світового класу з науково-дослідним відділом компанії Technogym.

Technogym – світовий лідер з виготовлення спортивних тренажерів для фітнесу та здорового способу життя і вже понад чверть століття є офіційним постачальником професійного обладнання для Олімпійських ігор.

Тренажерний зал Clever Gym розділено на зони:

Наразі спортклуб налічує понад 30 тренажерів. Усі вони не тільки виглядають надзвичайно стильно, але й наповнені найновішими технологічними новинками спортивного обладнання.

Тренажери дозволяють займатися фітнесом максимально комфортно і з користю. За допомогою програмного забезпечення кожен пристрій налаштовується під клієнта з урахуванням його індивідуальних анатомічних і психологічних особливостей.

Валерій Федорчук, менеджер Clever Gym: Протягом життя я особисто тренувався на різному обладнанні. Врешті, через особливість будови тіла і постійний дискомфорт, змушений був щоразу повертатися зі станків до штанг, гантелей і турніків. Скажу відверто: зараз вражений тим, наскільки точно ці тренажери можна підігнати під людське тіло.

У лінійці тренажерів Clever Gym представлені моделі випуску кінця 2018 року найпопулярніших видів тренажерів Technogym. Деякі з них насправді вражають інноваційністю.

Skillmill – це механічна бігова доріжка, полотно якої складається з пластин, що рухають по підшипниках. Вигнута форма відповідає природній біомеханіці бігу людини. Опорна конструкція дозволяє регулювати опір під час руху. Займатися на доріжці приємно і цікаво. Програмне забезпечення дозволяє найрізноманітніші види налаштування екрану. Тут можна стежити за своїм заняттям, дивитися фільми, заходити на YouTube, Facebook, переглядати електронну пошту чи, скажімо, проводити селекторну нараду з офісними працівниками.
За багатофункціональність і унікальний дизайн тренажер відзначено престижною світовою премією Red Dot.

Skillrow призначений для проведення силових і кардіотренувань, що включають в роботу 96% м’язів тіла. Тренажер має 10 рівнів повітряного опору. Оснащений унікальною функцією Multidrive Technology, яка дозволяє включити додаткові рівні навантаження для найінтенсивнішого силового тренінгу м’язів. Система стежить за тим, аби користувач виконував вправи у максимально комфортному і безпечному режимі.

Олександр Свида, співвласник Clever Gym: У нашому залі можна відстежувати, аналізувати і контролювати результати клієнтів протягом тривалого проміжку часу. При цьому, беруться до уваги усі види навантажень, які здійснювала людина протягом років. Тренажери знають зріст, вагу, стать, вік, уподобання, фізичні особливості спортсмена. Затим програма видає результат щодо рекомендованих подальших тренувань. Цю інформацію клієнт може опрацювати як самостійно, так і з тренерами і таким чином стежити за своєю фізичною формою та поетапним підвищенням рівня підготовки.

Обладнання Kinesis дозволяє тренуватися людям з травмами опорно-рухового апарату, вродженими фізичними вадами, відновлюватися після операцій. Тренажер поєднує в собі функціональний тренінг з традиційним силовим тренуванням.

Лінія Omnia чудово підходить для ефективної динамічної взаємодії користувача з тренером. До обладнання додається велика кількість інструментів і аксесуарів, які дозволяють розширити можливості функціонального тренінгу.

Також в спортивному клубі Clever Gym відвідувач може скористатись послугами сертифікованих фітнес-інструкторів, персональних тренерів, реабілітологів, майстрів спорту, учасників і переможців різних спортивних змагань. Вони допоможуть розробити індивідуальну програму фізичних навантажень для корекції фігури, сформувати комплекс тренувань для схуднення, скласти меню харчування, підготують до змагань чи виступів.

Зал оснащений зручними роздягалками. Є зона відпочинку, бар з високоякісним спортивним протеїновим харчуванням, кавою і освіжаючими напоями. Наразі йдуть перемовини щодо співпраці з кондитерськими і ресторанами, які постачатимуть у бар корисні дієтичні страви.

У подальшому, поверхом вище, планують відкриття реабілітаційного центру для спортсменів та людей із травмами опорно-рухового апарату, а також релаксу після тренувань.

У дворі – приватна парковка для 30 автомобілів.

Для відвідувачів фітнес-центру діє система абонементів.

Для сімей, людей з особливими потребами та учасників АТО діють постійні знижки.

Зал працює:


Контакти:


На правах реклами

Фото: Карл Смутко

0 #