Ідеї

Спецпроект з MediSkin. 5 топових апаратних методик корекції фігури

4 Лютого 2019 2 512

Апаратна корекція фігури застосовується у світі вже кілька десятків років, а за останні кілька набула масового застосування та великої популярності. Головна причина – дієвість та результат, який можна побачити доволі швидко. Звісно, найкращого – можна досягти застосовуючи апаратні методики, займаючись спортом та завдяки правильному харчуванню. Але є способи, які можуть здивувати навіть тих, у кого часу на спорт обмаль.

Продовжуючи нашу серію матеріалів з MediSkin, розповідаємо про топові апаратні методики корекції фігури.


Читайте також:


Своїми знаннями та досвідом з нами ділиться спеціаліст MediSkin Ганна Лало.

Перш за все, слід визначити чи потрібна апаратна корекція фігури саме вам. Вона для вас якщо:

Апаратна корекція може допомогти позбутися целюліту, надлишкових жирових накопичень, зробити шкіру більш еластичною та пружною, повернути або надати шкірі тонус, поліпшить контури тіла, зменшить розтяжки, покращить кровообіг.

– Сьогодні – це найкращі методи боротьби з целюлітом і надмірною вагою. Вони користуються попитом у цілому світі, тому що є найефективнішими. Вони в кілька разів перевищують ефективність фізичних занять. Апаратні методики корекції фігури показані при надмірній вазі тіла і при проявах целюліту, а також для спортсменів. Протипоказаннями є вагітність, лактація, будь-яке захворювання на стадії загострення, цукровий діабет, варикозна хвороба судин, – каже Ганна Лало.


1. VelaShape 2


VelaShape – медичний апарат з швидким естетичним результатом. На ринку він вже більше 10 років і за цей час пройшов безліч досліджень. Після п’яти процедур – 70% пацієнтів у всьому світі відзначають помітне зменшення дряблості шкіри, поліпшення її кольору і структури, зменшення целюліту.

Апарат дуже ефективний, тому що поєднує в собі 4 різні види – інфрачервоне світло, бі-полярну радіочастотну енергію, механічний вплив на шкіру вакуумом та механічний вплив на тканини за допомогою роликів для масажу. Всі вони направлені саме на покращення кровообігу в тканинах та ефективні у поєднаннях, тому що діють по-різному, але основна дія направлена на целюліт і покращення кровообігу. Ультрачервоне світло дуже добре прогріває і підшкірну клітковину. Завдяки покращенню кровообігу відбувається пришвидшення метаболізму.

– Перед процедурою ми використовуємо спеціальне молочко, яке сприяє зволоженню шкіри і дозволяє скользити нею. Кількість процедур для кожної людини індивідуальна, усе залежить від того, яка це стадія целюліту та що людина хоче отримати в підсумку. Середній стандарт – це 5 процедур. Виконується тільки раз на тиждень. Рекомендуємо при цьому притримуватися правильного харчування, розповідаємо, що можна їсти, а що ні, не визначаємо строгу дієту, але рекомендуємо. Тобто ефективність процедури напряму залежить від того, як людина буде харчуватися, – кажуть у MediSkin.


2. Вакуумно-роликовий масаж


– Вакуумно-роликовий масаж покращує кровообіг саме за рахунок вакууму і роликів, які переминають тіло, як і в попередньому випадку. Тут кількість процедур для досягнення хорошого ефекту – значно більша – 10-15, в залежності від стадії целюліту чи надлишкової ваги. Цей апарат і для спортсменів, і для людей із сидячою роботою. Він покращує лімфодренаж і забирає набряки, – розповідає Ганна Лало.

У клініці МедіСкін вакуумно-роликовий масаж роблять на найновішому французькому апараті STARVAC (Франція).

Головні покази для використання вакуумно-роликового масажу:

Після процедури покращується контур фігури, підвищується загальний тонус шкіри, покращується мікроциркуляція, відновлюється пружність та еластичність шкіри, зменшуються стриї, знімаються хронічні больові відчуття та спазми, знімається втома після занять спортом, активуються процеси ліполізу, укріплюється м’язовий каркас.


3. Креми і лосьйони


Креми та лосьйони у МедіСкін застосовують для бандажного «віскі»-пеленання Styx, яке сприяє виведенню з організму зайвої рідини, розщепленню жирових відкладень і позбавленню від «апельсинової шкірки». Для того, аби почати робити цю процедуру спочатку треба впевнитися, що вона не протипоказана. Скажімо, заборонена вона буде, якщо у відвідувача варикозне розширення судин вище другого ступеня.

– Процедура називається «холодне або вологе обгортування». Спочатку ми наносимо лосьйон, щоб судини не перегрівалися, потім крем, далі олія. Наноситься усе тільки на ті ділянки, з якими ми працюємо – стегно, сідниці, бокові ділянки, живіт, внутрішня поверхня плеча. Іноді на передню поверхню гомілки. Зверху закриваємо все термоактивною олійкою. А вже в самі бамбукові бинти заливається лосьйон або морська термоактивна сіль. 40 хвилин людина відпочиває. Спочатку відчуває пощипування, а останні 30 хвилин – комфортне тепло. Після процедури наноситься крем, який заспокоює шкіру. Людина відчуває легкість. І навіть відразу можна зробити замір і побачити зменшення об’ємів, – розповідають про процедуру у МедіСкін.

Виконується процедура раз на 5-7 днів. Кількість – від 8 до 10. Після 4-го разу видно чудовий ефект, а після 10-12 процедур зазвичай можна констатувати зниження ваги на 5-8 кг, зменшення об’ємів тіла на 4-10 см, зменшення рельєфу жирових відкладень, ліфтинг шкіри, зменшення варикозу та куперозу.


4. Ударно-хвильова терапія


Головна відмінність лікування целюліту методом ударно-хвильової терапії від інших антицелюлітних програм – це те, що ви не тільки усуває саму целюлітну тканину, але органічно «перероджуюєте» її в здорову.

Ударно-хвильова терапія широко використовується в травматології та в естетичній медицині для боротьби з целюлітом. Великою перевагою є те, що вона покращує кровообіг. У клініці використовують три насадки, які відрізняються глибиною проникнення. Якщо перша на 35 мм, друга – 25, а третя на 3 – 15 мм. Тобто йдеться про роботу з глибокими шарами підшкірної жирової клітковини і дією на всю її товщину, а не конкретно десь на поверхні.

Ударні хвилі негайно розбивають жирові клітини, сприяють стимуляції мікроциркуляції в тканинах і покращують кровообіг, що стимулює розпад жирів.

У клініці МедіСкін курс лікування целюліту методом ударно-хвильової терапії вимагає 6-12 процедур, кількість і періодичність яких призначаються лікарем індивідуально. Інтервал між процедурами – 4-7 днів.


5. Обгортування


Однією з найпопулярніших у клініці апаратних методик корекції фігури є термоактивне антицелюлітне обгортування гелями Cello Gel.

– Для цієї процедури людину потрібно загорнути у спеціальну термоковдру. Виставляється температура від 40 до 45 градусів і людина лежить так 40 хвилин. При такій температурі відбувається найкраще проникнення кремів. Виконувати можна до 10 процедур через 5-7 днів, – кажуть у МедіСкін.

Обгортування – це ефективний догляд з швидким досягненням результату; комплексно вирішує проблему зайвої ваги, целюліту і суміжних їх патологій; має анорексигенні властивості, зменшує потяг до їжі.


Контакти:

На правах реклами

Фото: Карл Смутко

0 #