Ідеї

EU Study Days & Jabil: як студенти з усієї України відвідали потужний завод на Закарпатті

16 Лютого 2018 3 308

16 лютого по заводу Jabil, який знаходиться в Ужгороді, гуляли та надихалися понад 40 студентів з різних куточків України. Можливим це стало завдяки програмі EU Study Days, яка вже кілька років реалізовується в країні.

Спершу на студентів чекала презентаційна частина від заступника генерального директора заводу Сергія Карцева. Щоправда у гостей було настільки багато цікавих та доречних запитань, що до власне презентації він повертався украй рідко і також був захоплений дискусією з молоддю. Говорили переважно про головне для заводу – людей, корпоративну культуру та про тe, чому так важливо вкладати у людський капітал.


Розкажемо трохи про програму:

EU Study Days (Єврошкола) організовується Представництвом ЄС в Україні у співпраці з Українським освітнім центром реформ. До участі у ній запрошують учасників з усіх регіонів України. Перевагу надають студентам та випускникам спеціальностей міжнародні відносини, європейські студії, право, політологія, економіка, фінанси, бізнес, соціологія, журналістика, історія, культурологія, філософія та філологія.

– Єврошкола – це унікальна можливість для українських студентів та випускників ВНЗ отримати нові знання від найкращих експертів з Європейського Союзу та України; вивчити ключові моменти у відносинах між Україною та Європейським Союзом у сферах політики, економіки, енергетики, безвізового режиму, освіти та прав людини; поспілкуватися з представниками інституцій Євросоюзу та науковцями; долучитися до мережі активної молоді, для обміну досвідом та впровадження спільних ініціатив у майбутньому, – кажуть організатори Єврошколи.


Розкажемо трохи про Jabil:

Jabil Ukraine є одним із найбільших інвесторів та роботодавців на Закарпатті. Корпорація Jabil входить до трійки найбільших у світі компаній, що надають рішення у сфері виробництва електроніки. На ринку корпорація працює вже понад 50 років.

Jabil виробляє продукти для медицини, телефонії, промисловості, автомобільної галузі, сільського господарства, аерокосмічної галузі, енергетики, цифрової та побутової техніки, "розумного" будинку, а також мережеве і телекомунікаційне обладнання.

Завод в Ужгороді був заснований у 2004 році та працює 24/7 365 днів на рік. В команді наразі 3000+ працівників.

Jabil на Закарпатті розташований за 20 км від угорського і за 5 км від словацького кордонів, що є його великою перевагою. А особливий підхід до навчання працівників дає можливість кожному з них розвивати ключові компетенції, підвищувати кваліфікацію, отримувати хороші перспективи для кар’єрного зростання.

Заводи компанії розміщені в більше, ніж ста країнах світу, в тому числі і в Україні.

Найкраще про враження від відвідин заводу Jabil розкажуть самі учасники. Дивіться на відео.

Varosh

Відео: Антон Рижих

0 #