Ідеї

Carpathian Yoga Fest: йога, свіже повітря та суцільний відпочинок

16 Квітня 2018 2 215

3-10 червня на території еко-курорту Ізки (Міжгірський р-н, Закарпатська обл.) пройде V ювілейний щорічний фестиваль Carpathian Yoga Fest.

Це найбільший фестиваль йоги у Східній Європі. Тому, якщо ви любите йогу і ще не спланували літню відпустку, гайда в Карпати.

Це можливість провести час на свіжому повітрі, відпочити від міської метушні, насолодитись неймовірними краєвидами, отримати цікавий та цінний досвід в йозі.

Прекрасна природа та магія карпатських гір пропонує чудові можливості для духовних та фізичних практик.

На фестивалі заняття будуть проводити найкращі майстри йоги з усього світу, серед яких: Андрій Лапа, Леонід Гарценштейн, Тетяна Півень, Юрій Сулик, Панкадж Садана, Анна Паніна, Річ Логан, Йотам Адлер, Олексій Соколовський. Кожен з них розкаже про свої унікальні розробки та досвід в йозі, що допоможе вам розкрити  свій потенціал та знайти власний шлях.

Подія буде цікава для новачків, які мають шанс за короткий термін познайомитись та спробувати різні стилі та школи йоги і вибрати найбільш оптимальну практику для себе. Для досвідчених практиків – це спосіб систематизувати власний досвід, дізнатися щось нове, поспілкуватися з однодумцями, розширити світогляд.

Крім класів з йоги, в Ізках буде можливість відвідати цікаві екскурсії, покататись на конях та велосипедах, здійснити піші прогулянки на полонини та вершини гір, просто полежати на траві чи помедитувати на природі. Кожен вечір вас чекає розважальна програма, концерти, посиденьки біля ватри.

Вже вдруге локацією фестивалю стануть Ізки. Цей еко-курорт поєднує в собі недоторкану красу карпатських гір та європейський сервіс. В розпорядженні гостей комфортні номери та вілли з усіма зручностями, ресторани зі смачною українською кухнею, басейни для дорослих та дітей, спортивний та ігровий майданчики, баня. Для шанувальників “дикого” відпочинку буде можливість розташуватись у наметовому містечку.

Тут ви знайдете натхнення для подальшого розвитку та позитивні емоції на рік вперед.

Деталі на сайті та на сторінці у Facebook.

0 #