Новини

Берегово чепурять і вже готують до відзначення 950-річчя

3 Липня 2013 2 119

Через позачергові вибори міського голови цього року в Берегові "забули" про ювілей – 950-річчя з дня першої згадки про місто (тоді мало назву Лампертсас). Однак, день міста таки відбудеться – його призначено на 27 вересня 2013 року.

Вже створено оргкомітет з підготовки та проведення святкування, за його організацію та проведення відповідатимуть заступник міського голови Людмила Токар та депутат міськради Валентин Медве. У рамках свята вирішили організувати міжнародний футбольний турнір для "ветеранів", в якому візьмуть участь команди з Угорщини, Словаччини та Румунії.

День міста плавно передасть естафету іншому масштабному дійству – 50-му районному фестивалю "Дружбі без кордонів", або "Берег-фесту". Отже, берегівчани та гості Берегівщини гулятимуть аж три дні!

Наразі у місті вже відбуваються певні перетворення. Зокрема, біля будівлі районної адміністрації триває заміна старої плитки, всюди з’явилися квітники.

Також за останній тиждень розчистили від чагарників, очерету та сміття ділянку на каналі Верке, що веде у бік спорткомплексу та термальних басейнів. Роботи продовжують і надалі.

Олександр Ворошилов, для Varosh.com.ua

0 #